Serif Stancu isi prezinta minunatia de palat! Nici cei mai mari regi ai lumii nu au asa ceva

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:56

Bucuros nevoie mare ca si-a maritat fata cu mostenitorul celebrei familii Carpaci, unul dintre cei mai bogasi romi din Timisoara, Serif Stancu pe numele sau, ne-a deschis larg usile palatului.

N-o avea impunatoarea constructie turnulete, dar inauntru sunt toate comorile din pestera lui Ali Baba! Priviti si va minunati!

Bine ati venit in palatul lui Serif. Scump la vedere, pentru ca locuieste mai mult prin strainatate, bastanul este un membru de vaza al clanului Stancu. Mezina lui, Iasmina, si-a unit destinul cu Marco, mostenitorul clanului Carpaci, asa ca proaspata familie isi cladeste viitorul pe un munte de bani.

Cu ocazia fericitului eveniment, socrul mic ne-a deschis larg usile marelui castel.

Familia Stancu a cumparat imobilul, care se inalta pe patru niveluri, inainte de Revolutie si l-a transformat intr-un muzeu. Tatal Serifului a vrut sa reproduca in propria casa incaperile de poveste ale Pelesului. Asa ca a comandat ca peretii sa fie tapetati in lemn masiv, sculptat manual.  Iar tavanul, sa fie decorat cu fir de aur.



In salonul principal sunt covoare persane, cu fotolii si canapea regale, iar in centru troneaza o masa poleita. In dormitoare, mobila din lemn masiv de nuc bej este pictata manual, iar oglinzile au rame aurite.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fericit ca mezina familiei se marita, Serifu'

a impodobit casa de sarbatoare. Masa mirilor a fost cea mai spectaculoasa. Doua vaze romane din marmura inscrustata cu fir de aur s-au transformat in suport pentru sticlele cu sampanie scumpa.

Sfesnicele din argint cu pietre pretioase si vesela din cristal au concurat la capitolul eleganta cu jilturile regale ale mirilor.
Ban pe ban se strange averea. Asa a facut si Serifu, dar nu in Romania, ci in Germania, in Frankfurt.

Bastanul se lauda ca si-a rotunjit frumos conturile prin munca cinstita.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.