Serife din "Steaua sufletului", topita dupa fiica sa! Dupa moartea sotului ei, celebra actrita Elif Cakman si-a indreptat toata dragostea catre fetita sa, pe care o adora! Iata cele mai frumaose imagini!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2018, 14:31
video Foto(4)

Celebra actrita a suferit enorm insa a reusit sa depaseasca necazul si sa revina pe platourile de filmare!

Elif Cakman s-a nascut in 1978, in Istanbul, unde a copilarit si a urmat mai tarziu studiile Facultatii de Muzica din cadrul Conservatorului de Stat.

Insa de departe cel mai important rol jucat este cel de sotie si de mama a unei fetite superbe. Actrita Elif  a trecut de la extaz la agonie in mai putin de un an de la nunta sa cu Turan Selçuk Öztürk.

Dupa ce in anul 2014 s-a casatorit cu mai tanarul Turan Selçuk Öztürk, in ciuda faptului ca se afla pe patul de spital. In anul 2015 celebra actrita a suferit enorm deoarece sotul ei a pierdut lupta cu moartea.


Desi era insarcinata cu iubitulei sot, Elif a depasit cu greu momentele crunte, insa a reusit sa isi revina si sa isi reia activitatea profesionala de dragul copilului ei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.