Serkan Tınmaz, care joacă rolul Umut din serialul „O dragoste”, transformare spectaculoasă! Iată cum arăta talentatul actor în urmă cu un deceniu, când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2024, 15:15

Serkan Tınmaz, pe platourile de filmare ale serialului O dragoste

Sursa: Captură KANAL D

Serkan Tınmaz, care dă viață personajului Umut în serialul „O dragoste”, schimbare uluitoare de look de-a lungul celor treisprezece ani de carieră! Iată cum arăta celebrul actor în anul 2011, când a debutat pe platourile de filmare!

Serkan Tınmaz s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale captivante și a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație. Telespectatorii din România l-au cunoscut de curând, în distribuția serialului O dragoste, în care a jucat rolul Umut, un tânăr nonconformist, însă dornic să își apere iubirea și să își clădească propria familie alături de femeia iubita, în ciuda faptului că această provenea dintr-o familie cu mentalități învechite și stricte.

Talentatul actor a muncit mult pentru a ajunge acolo unde este astăzi și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de succes.

Cine este și câți ani are Serkan Tınmaz, actorul care dă viață personajului Umut din serialul „O dragoste”

Serkan Tınmaz a venit pe lume în anul 1986, în Istanbul, într-o familie modernă și înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și care i-a ghidat pașii spre domeniul actoriei, așa cum el și-a dorit încă din perioada copilăriei.

După absolvirea liceului, Serkan s-a înscris la Facultatea de Teatru, Departamentul de Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale 18 Mart. După care a urmat și un program de Master în Teatru, în cadrul Universității Kadir Has, pe care l-a finalizat cu brio și a devenit actor cu drepturi depline.

În anul 2011, Serkan Tınmaz a debutat cu un rol secundar în serialul Hayat Devam Ediyor și la scurt timp a jucat și în filmul Aşk ve Devrim, care i-a adus primul pas spre celebritate și noi oportunități.

Cea mai recentă producție în care a jucat este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Umut, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și un plus de notorietate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Serkan Tınmaz, schimbare uluitoare de look de-a lungul celor treisprezece ani de carieră

Serkan Tınmaz are în prezent 37 de ani se dedică în continuare trup și suflet profesiei sale.

Acesta nu și-a întemeiat încă propria familie, însă își dorește enorm să devină un bărbat împlinit și pe plan personal cât mai curând. Dincolo de proiectele sale care îl solicită intens, carismaticul actor este destul de activ și în mediul online, unde publică ori de câte ori are ocazia diverse imagini și înregistrări de senzație atât din timpul filmărilor, cât și din viața personală.

Citește și: Cine este și câți ani are Serkan Tınmaz, actorul care dă viață personajului Umut din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins carismaticul actor alături de colegii săi, dincolo de platourile de filmare

Îndrăgitul actor nu s-a sfiit să le împărtășească urmăritorilor lui și fotografii mai vechi, din vremea în care avea doar 24 de ani, când și-a făcut debutul pe micile ecrane. Treptat acesta a trecut prin mai multe schimbări de look, iar în prezent are un aspect foarte îngrijit și un stil vestimentar modern.