Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare în familie! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Sibel Taşçıoğlu și ce surpriză a primit din partea soțului ei! Ce mesaje i-au transmis colegii ei de breaslă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2022, 13:36
Foto(6)

Îndrăgita actriță Sibel Taşçıoğlu și-a sărbătorit ziua de naștere la finalul lui iulie și a petrecut alături de familia sa.

Sibel Taşçıoğlu se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale generației sale în Turcia. Cu o experiență în domeniul actoriei de peste două decenii, Sibel a cucerit publicul cu talentul ei uriaș și cu o carismă aparte încă de la primele ei apariții pe micile ecrane.
Dincolo de profesie, Sibel Taşçıoğlu este o femeie fericită și împlinită și se bucură de atenția și iubirea soțului ei.

Chiar dacă nu au copii, cei doi îndrăgostiți formează un cuplu reușit și solid și își petrec mult timp împreună. De curând celebra actrița și-a aniversat ziua de naștere și a primit multe surprize din partea soțului ei și a rudelor apropiate.

Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare în familie

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata Sibel Taşçıoğlu încă din 2014, când a jucat în producția Yaman, iar apoi celebra actrița a revenit la Kanal D în serialul Kosem, în rolul Sultanei Gülbahar, în anul 2017 și în anul 2019 a

reapărut pe micile ecrane în producția Mă numesc Zuleyha, în rolul Sermin.

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

Sibel Taşçıoğlu s-a născut în anul 1976, în orașul Bursa, unde a crescut și a studiat, sprijinită mereu de părinții săi, care i-au descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie.

După absolvirea liceului, Sibel a hotărât să își urmeze marele vis de a deveni o actriță și a decis să se mute în Istanbul pentru a se înscrie la Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o cu succes în anul 1995, când a devenit o actrița cu drepturi depline așa cum visase. La scurt timp a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Bursa, unde treptat a fost remarcată datorită talentului ei uluitor și a primit prima propunere de a juca într-un serial de televiziune, în producția "Ciçek Taksi", care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de
astăzi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2018, Sibel a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Sermin, pe care l-a acceptat că pe o mare provocare a carierei sale deoarece a fost un proiect complex ale cărui filmări s-au desfășurat în orașul Adana, departe de Istanbul, ceea ce a însemnat să stea patru ani departe de familia ei.

De curând, celebra actrița Sibel Taşçıoğlu a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani și a fost sărbătorită de familia ei. Soțul sau i-a pregătit o surpriză de proporții, a adunat cele mai apropiate rude și câțiva prieteni și i-au dăruit un tort minunat cu lumânări.

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!