Sermin este “incoltita”! Afla ce plan va pune la cale Sabahattin impotriva fostei sale sotii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 20 feb 2020, 09:58
Foto(5)

Sermin nu se potoleste. Dupa ce i-a adus acuze lui Gulten, ca i-ar fi furat bijuteriile, femeia insista sa gaseasca “hotul”, si face un adevarat scandal la mosia Yaman.

Zuleyha ii atrage atentia lui Demir ca gelozia lui excesiva le va distruge casnicia. Zuleyha ii cere sotului ei sa aiba incredere in ea.

Cuplul Gaffur -  Saniye au parte de o mare dezamagire. Desi credeau ca vor deveni parinti, Saniye isi da o veste socanta sotului ei.

Citeste si: Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Suferinta lui Gulten continua. De cand Yilmaz a luat-o sub “aripa lui protectoare”, tanara, care este indragostita nebuneste de chipesul barbat, spera ca acesta sa o ceara in casatorie. Yilmaz insa, are alte planuri.

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sermin nu se potoleste. Dupa ce i-a adus acuze lui Gulten, ca i-ar fi furat bijuteriile, femeia insista sa gaseasca “hotul”, si face un adevarat scandal la mosia Yaman. Sabahattin, care stie adevarul despre Sermin si, satul de calomniile pe care sotia le “imparte” cu atata convingere, apeleaza la o strategie inedita pentru a scapa de ea.

Sermin este “incoltita”.

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere.

Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.