Șermin, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! „Am ajuns la finalul unei povești de 4 ani” Iată ce a transmis celebra actriță Sibel Taşçıoğlu foștilor ei colegi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2022, 13:27
ma numesc zuleyha Foto(4)

Sibel Taşçıoğlu, mesaj emoționant la încheierea filmărilor pentru producția Ma numesc Zuleyha

Sursa: Instagram Sibel Taşçıoğlu

Îndrăgita actriță Sibel Taşçıoğlu a transmis un mesaj înduioșător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat vreme de patru ani.

Sibel Taşçıoğlu este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei, datorită talentului ei uriaș și a pasiunii cu care a jucat mereu pe platourile de filmare. Sibel are 45 de ani și a reușit să acumuleze o experiență în domeniul actoriei de peste două decenii. Această a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a continuă să fascineze cu noi proiect importante.

Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus și mare succes. De curând s-au încheiat filmările pentru captivantul serial, iar celebra actrița Sibel Taşçıoğlu a ținut să transmită un mesaj de mulțumire și apreciere tuturor celor care au colaborat la grandiosul proiect.

Șermin, mesaj emoționant la finalul fimarilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată Sibel Taşçıoğlu încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, în rolul mamei personajului principal, iar apoi celebra actrița a reapărut în serialul

Kosem, în rolul Sultanei Gülbahar, în anul 2017 și în anul 2019 a revenit la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Sermin.

Sibel Taşçıoğlu a venit pe lume în anul 1976, în orașul Bursa, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea familiei sale. După încheierea liceului, Sibel a hotărât să își urmeze marele vis de a deveni o actrița renumită și plecat în Istanbul pentru a studia Facultatea de Teatru.

În anul 1995 a absolvit cu brio devenind o actrița cu drepturi depline și a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din orașul natal, Bursă. Treptat a câștigat admirația publicului și a decis să se stabilească în Istanbul, acolo unde a primit și prima oferta de a juca într-un serial de televiziune, în producția "Ciçek Taksi", care a însemnat și primul mare succes al carierei sale.

Ulterior au urmat multe alte roluri care au propulsat-o printre cele mai admirate și apreciate actrițe din Turcia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2018 Sibel Taşçıoğlu a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, pe care l-a acceptat drept o mare provocare deoarece filmările urmau să se desfășoare în orașul Adana, ceea ce presupunea să lucreze departe de familie și de prieteni.

Sibel a interpretat magistral rolul Sermin, membră a unei familii de boieri bogați. Filmările pentru această producție au fost dificile și s-au desfășurat pe o perioada de patru ani, însă și succesul a fost pe măsură eforturilor depuse. De curând, filmările s-au încheiat și toți actorii au simțit nevoia să transmită câte un mesaj de suflet, în semn de mulțumire pe rețelele de socializare pentru foștii lor colegi.

„Am ajuns la finalul unei povești de 4 ani... Tuturor celor care au contribuit la difuzare și producție, dragilor noștri scenariști, regizorilor noștri valoroși, întregii echipe și colegilor mei actori cu care am avut plăcerea să joc, publicului nostru care ne-a sprijinit în fiecare săptămâna! Mi-ar plăcea să le mulțumesc oamenilor din Adana și bineînțeles dragei mele Sermin, pe care am interpretat-o cu mare bucurie... Rămâi cu bine!”, a scris Sibel Taşçıoğlu, pe Instagram.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.