Servicii funerare repatriere decedaţi Italia

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 ian 2019, 10:58

Decesul unei persoane este un eveniment neplăcut indiferent de condiţiile în care survine.

Întregul demers şi obţinerea actelor necesare înmormântării dau bătaie de cap chiar şi celor mai răbdători membrii ai familiei. În cazul unei persoane decedate pe teritoriul altui stat procedura pare şi mai complicată. Însă la ora actuală există companii care se ocupă de problema repatrierii decedaţilor de pe teritoriul tuturor statelor Uniunii Europene. Cu ajutorul lor întreaga procedură poate fi realizată rapid, în condiţii de maximă siguranţă şi legalitate.

Pentru a veni în sprijinul celor care se află în această situaţie dramatică, Compania Funebri Santa Maria "1958" oferă servicii de transport funerar internaţional şi servicii de repatriere decedati Italia , Spania, Anglia etc.

Această companie vă poate oferi toate informaţiile despre cum poate fi repatriată persoana respectivă, care sunt legile şi condiţiile internaţionale pentru realizarea unui astfel de transport, de ce documente aveţi nevoie, ce costuri pot avea serviciile de transport funerar internaţional. 

Repatrierea persoanelor decedate din Italia presupune respectarea tuturor normelor şi reglementărilor legate de aceste proceduri  de pe teritoriul ţării şi ale tuturor celorlalte state tranzitate. Oraşele în care care serviciile companiei Funebri Santa Maria pot fi prestate sunt: Roma, Modena, Milano, Torino, Venetia, Trieste, Bologna, Pisa, Firenze, Napoli, Sicilia, Palermo, Bari, Brindisi, Piacenza, Novara, Terni, Siena, Genova, Padova, Verona, Parma, Arezzo, Pescara, Foggia, Andria, Cosenza, sau Lecce, etc.

Pentru a putea efectua acest transport pentru voi firma care se ocupă de repatrierea decedatului are nevoie de o serie de documente, printre care cele mai importante sunt:

certificat de deces multilingv

paşaport mortuar.

O bună parte dintre documentele necesare pentru efectuarea transportului trebuie să fie întocmite de către autorităţile din oraşul în care a avut loc decesul. De aceea apelarea la o firmă care are reprezentante în cât mai multe oraşe din Italia vă este de mare ajutor. 

Pentru a realiza acest serviciu într-un timp cat mai scurt, Repatriere-românia.ro vă  pune la dispoziţie colaboratorii care se afla în cele mai importante oraşe din Italia. Delegaţii companiei vor demara imediat aceasta procedura, conform solicitărilor familiei, pentru a nu pierde timp important în astfel de situaţii. 

Pentru organizarea cât mai rapidă a transportului este nevoie de o atenţie deosebită în întocmirea dosarului şi în obţinerea documentelor necesar pentru repatriere decedaţi. 

Unitatea medicală din străinătate unde s-a petrecut evenimentul emite următoarele documente:

certificatul constatator al decesului 

certificatul de îmbălsămare.

În afara documentelor menţionate, mai sunt eliberate:

Certificatul de deces internaţional, eliberat de autorităţile străine sau, dacă familia doreşte, poate apela la ambasada sau consulatul României din respectivul stat pentru a elibera direct un certificat deces românesc

Paşaportul mortuar, eliberat de autorităţile străine

Autorizaţie pentru transport funerar, eliberată tot de autorităţile străine.

Pentru eliberarea paşaportului mortuar de către autorităţi, este necesară prezentarea următoarelor documente:

Documentul de identitate românesc al persoanei decedate, în original

Certificatul de deces eliberat de Registrul Civil din oraşul în care a avut loc nefericitul eveniment

Certificat constatator al decesului

Actul de îmbălsămare

Autorizaţie de înmormântare, dată de judecătorie, în cazul în care decesul a avut loc în condiţii violente sau în spaţii publice

Autorizaţia de transport funerar, eliberată de autorităţile locale

Datele  înscrise despre persoanele decedate trebuie să fie atent verificate, complete şi corecte. 

De ce să apelaţi la serviciile de repatriere decedaţi Italia ai companiei Funebri Santa Maria "1958"?

Serviciile internaţionale  de transport decedaţi furnizate de această companie oferă garanţia că veţi beneficia de servicii de repatriere de bună calitate. În asigurarea acestui serviciu compania respectă cu stricteţe toate reglementările şi standardele internaţionale legate de domeniu.

Întreg demersul şi realizarea transportului decedatului sunt  făcute întotdeauna respectând legislaţia ţarii în care are loc decesul, precum şi legislaţia ţarilor care sunt tranzitate în cursul transportului de repatriere a decedatului. 

Transportul va ţine seama obligatoriu de toate normele de igienă şi de conservare necesare efectuării deplasării. Vor căuta întotdeauna ca timpul necesar aducerii în ţară să fie cel mai scurt posibil.

Compania deţine toate autorizaţiile de transport internaţional în domeniu şi garantează ajutorul în obţinerea rapidă a certificatului de deces internaţional şi paşaportului mortuar internaţional. 

Maşinile cu care se efectuează transportul decedaţilor sunt echipate la cele mai înalte standarde internaţionale tehnice şi de siguranţă. Datorită acestui aspect puteţi avea certitudinea că întreaga călătorie va decurge fără evenimente neplăcute, conform planului. 

Angajaţii companiei sunt întotdeauna, amabili, săritori şi dornicii  să rezolve cât mai rapid  orice situaţie întâmpinată, inclusiv cazurile de maximă urgentă. 

Reprezentanţii companiei se ocupă în detaliu de fiecare procedură, căutând să obţină finalizarea actelor în cel mai scurt timp, pentru a le putea transmite cât mai rapid către autorităţi necesare şi a putea efectua rapid transportul. 

Pentru a nu exista probleme, pe sicriul din lemn de esenţa tare din interiorul sicriului de zinc este pusa o plăcuţă de identificare a persoanei decedate.

Preţul transportului este competitiv şi variabil, în funcţie de distanta parcursa până în România sau din România până în altă ţară. 

Datorită tuturor acestor aspecte merită să apelaţi la serviciile  de repatriere decedaţi Italia ale site-ului repatriere-romania.ro. Cu ei aveţi mereu garanţia că transportul va decurge rapid şi fără probleme.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.