Settar Tanrıöğen, care dă viață personajului Abdullah în noul serial „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebrul actor în urmă treizeci de ani, la început de carieră

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2024, 14:38
Settar Tanrıöğen Foto(4)

Settar Tanrıöğen, in serialul O dragoste

Sursa: Captură KANAL D

Cum arăta Settar Tanrıöğen, actorul care joacă rolul Abdullah în noul serial „O dragoste”, în urmă cu trei decenii, când a debutat pe platourile de filmare! Fanii lui au fost uluiți de transformarea acestuia de-a lungul anilor!

Settar Tanrıöğen are venerabila vârstă de 63 de ani și cu toate acestea își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane, în producții de excepție. Chiar dacă inițial și-a dorit să îmbrățișeze alt domeniu de activitate, în cele din urmă, a ales cu inima să devină actor și se pare că a fost cea mai nimerită alegere. Publicul din România l-a cunoscut recent pe talentatul actor, în distribuția serialului O dragoste, în care joacă magistral rolul principal Abdullah Unal, un renumit om de afaceri, însă conservator și aprig păstrător al tradițiilor străvechi.

Settar Tanrıöğen, care joacă rolul Abdullah în noul serial „O dragoste”, un actor de legendă al Turciei

Născut în anul 1960, în Denizli, Settar Tanrıöğen a crescut și a studiat în orașul natal până la vârstă majoratului, când a decis să plece în Ankara pentru a-și continuă studiile. Ambițiosul Settar s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Litere, Secția de Arheologie și Istoria Artei, în cadrul Universității Hacettepe, pe care a absolvit-o cu succes, însă treptat a realizat că nu va putea profesa în domeniul respectiv și s-a reorientat către actorie și s-a

înscris la cursurile unei școli private de teatru.

Citește și: Settar Tanrıöğen, care joacă rolul Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arăta celebrul actor înainte de începerea filmărilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În anul 1994, Settar Tanrıöğen a debutat pe platourile de filmare ale serialului Aziz Ahmed, care i-a deschis calea către noi oportunități și către cariera strălucită de astăzi. Carismaticul actor a jucat de-a lungul a peste trei decenii în multe producții de amploare, care i-au adus reușite mari pe plan profesional, dar și notorietate. Cel mai recent proiect din care a făcut parte Settar Tanrıöğen este serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Abdullah, un prosper om de afaceri, cu mentalitate învechită.

Cum arăta Settar Tanrıöğen, în urmă cu trei decenii, când a debutat pe platourile de filmare

Settar Tanrıöğen este un bărbat împlinit și fericit și pe plan personal, deoarece are o căsnicie reușită alături de soția lui Filiz, care nu face parte din domeniul actoriei, însă i-a fost mereu alături și l-a susținut în toate realizările sale de-a lungul celor peste treizeci de ani de carieră.

Celebrul actor a fost întotdeauna foarte discret când a venit vorba despre familia lui și a evitat aparițiile în public alături de familie, pentru că soția și copiii lor să nu fie expuși în presă.

Citește și: Doğukan Güngör, care joacă rolul Fatih în producția „O dragoste”, pasiune nebănuită! Cum arată tânărul actor în postura de băiat rău, dincolo de rolul bărbatului conservator din serial

Dincolo de platourile de filmare, Settar Tanrıöğen este destul de activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri atât de la filmări, cât și din viață de zi cu zi. Acesta nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini vechi, de pe vremea în care se află la început de carieră, în urmă cu circa trei decenii. Fanii săi l-au apreciat pentru sinceritate și au admirat transformarea lui de-a lungul anilor.