Settar Tanrıöğen, care joacă rolul Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arăta celebrul actor înainte de începerea filmărilor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2024, 13:43

Settar Tanrıöğen, in serialul O dragoste, difuzat de luni pana vineri, la Kanal D, de la ora 20:00

Sursa: www.politikam.com

Settar Tanrıöğen, care dă viață personajului Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, transformare fizică spectaculoasă! Iată cât de mult a fost nevoit să slăbească renumitul actor pentru acest proiect!

Settar Tanrıöğen face parte din generația de aur a cinematografiei turcești. În cele peste trei decenii de activitate intensă pe platourile de filmare, renumitul actor a demonstrat un talent desăvârșit, abilități uluitoare și o pasiune uriașă pentru meseria aleasă. Deși își propusese inițial să meargă pe altă cale în ceea ce privește latura profesională, treptat a realizat că actoria i se potrivește mai mult și s-a reorientat către acest domeniu.

Publicul din România l-a cunoscut recent în distribuția serialului O dragoste, în care joacă rolul Abdullah Unal, ce i-a adus un succes răsunător spre final de carieră.

Settar Tanrıöğen care dă viață personajului Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, transformare fizică spectaculoasă

Settar Tanrıöğen s-a născut în anul 1960, în orașul Denizli, din Turcia, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară, în spiritul tradițiilor străvechi.

După absolvirea liceului, Settar a decis să se înscrie la Facultatea de Litere, Secția de Arheologie și Istoria Artei, în cadrul Universității Hacettepe, pe care a încheiat-o cu succes, însă treptat a înțeles că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către actorie, prima lui mare pasiune.

Citește și: Intrigi, tensiuni și întâlniri surpriză în episodul din această seară al serialului “O dragoste”, difuzat la 20:00, la Kanal D

În anul 1994, pe când avea doar 34 de ani, ambițiosul Settar Tanrıöğen a debutat pe platourile de filmare ale serialului Aziz Ahmed, unde a dovedit o carismă captivantă și un talent uluitor încă de la primele sala apariții pe micile ecrane. La scurtă vreme a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de televiziune de amploare dar și în filme artistice de excepție, care i-au adus notorietatea mult visată și mari reușite pe plan profesional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cel mai recent rol jucat de talentatul Settar Tanrıöğen a fost cel din serialul O dragoste, în care a întruchipat personajul Abdullah Unal, un turc înstărit, dar cu mentalitate învechită și încrezător în tradițiile străvechi.

Pentru acest proiect, îndrăgitul actor a fost nevoit să slăbească foarte mult, conform scenariului.

Citește și: Serialul “O dragoste” a început în forță; aproape 1.2 milioane de telespectatori au urmărit primul episod al producției

Dacă pe plan profesional, Settar Tanrıöğen s-a bucurat de mari reușite și a urcat pe cele mai înalte culmi ale celebrității, pe plan personal, celebrul actor a încercat să fie mereu cât mai discret când a venit vorba despre familia lui și a evitat pe cât posibil că soția lui, Filiz Tanrıöğen, sau

cei doi copii să apară în spațiul public.