Sevda si Ali, drum liber catre iubire? Afla ce decizie radicala va lua Ozlem, fosta sotie a lui Ali si ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 aug 2020, 00:03
video Foto(5)

Ozlem promite sa nu-i lase cale libera Sevdei catre inima lui Ali.

Sevda este extrem de fericita. Dupa ce Uygar a intrat in inchisoare, tanara poate respira usurata, alaturi de iubitul ei, Ali. Barbatul ii promite ca nimic nu va strica dragostea lor. Sevda mai are insa de trecut un mare hop: divortul de Uygar, care nu a consimtit acest lucru.

Sevda si Ali, drum liber catre iubire? Afla ce decizie radicala va lua Ozlem, fosta sotie a lui Ali

Ajuns in inchisoare, Uygar da fata in fata cu moartea. Pentru acesta lucrurile nu sunt deloc usoare si fiecare clipa trebuie sa lupte pentru supravietuire.

Ozlem este geloasa. De cand l-a reintalnit pe Ali, aceasta nu suporta sa il stie alaturi de alta femeie. Ozlem promite sa nu-i lase cale libera Sevdei catre inima lui Ali.

Citeste si: Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite Ozgu Kaya, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ozlem, sotia lui Ali, din “Dragoste si secrete”, a gasit secretul fericirii! „Dragostea aduce aer proaspat in viata oamenilor!”

Nu ratati, in aceasta seara, un episod plin de suspans, incepand cu ora 20:00, din “Dragoste si secrete”, la Kanal D.