Sevgi ajunge în stare gravă la spital și se află în pericol de moarte. Vezi online live episodul 81 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 ian 2024, 01:15

Vezi online live episodul 81 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 81 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 4 aprilie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 4 aprilie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Sevgi ajunge la spital după ce este descoperită de către Șeval și Yasemin

Ce se întâmplă în episodul 81 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Șeval și Yasemin o găsesc în stare gravă pe Sevgi și o transport de urgență la spital.

Akif se duce acasă la Ahmet să discute cu el despre concedierea lui și le vede pe Șeval și pe Yasemin când o scot pe Sevgi din beci și le fotografiază.Yasemin îi face multe reproșuri mamei sale. Îi anunță pe Omer și pe Ahmet că au dus-o pe Sevgi la spital dar nu le spune cum a făcut infarctul. Înainte de operație, Sevgi vorbește cu Omer și cu Ahmet și le cere să promită că vor încerca să se înțeleagă.

Citește și: Ömer, îngenunchiat de durere, după ce bunica Sevgi suferă un atac de cord și ajunge în stare gravă la spital! Aflați ce se va întâmpla, luni, 3 aprilie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Omer găsește printre lucrurile lui Sevgi fotografii cu familia ei și i le dă lui Yasemin. 

Akif o șantajează pe Șeval cu fotografiile și obține o sumă de bani de la ea. Cu o mică parte cumpără rulota lui Șengul, așa își liniștește el conștiința că îl ajută pe nepotul lui Sevgi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yasemin vrea să se sinucidă și înghite o cutie de medicamente. Înainte de a-și pierde cunoștința, îl sună pe Omer și îi spune că în altă viață s-ar fi înțeles bine și că el este un om bun și ar fi vrut să îl cunoască mai bine dar acum este prea târziu. Omer își dă seama că ceva nu este în regulă și se duce acasă la ea și le zice părinților ei să verifice dacă este bine.

O găsesc inconștientă și o duc la spital.

Pentru a afla dacă Șengul va supraviețui sau nu, dar și ce vor face cei trei frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în postura neașteptată de cameraman! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy pe platourile de filmare! „Meritul de astăzi revine echipei de cameramani!”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D. Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .