Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2023, 10:30
Foto(8)

Bătrânica Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, îngenunchiată de durerea pierderii soțului ei. Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Yıldız Kültür, la priveghiul soțului ei! Suferința a fost cumplită după o căsnicie frumoasă de peste patru decenii!

Producția turcească Totul pentru familia mea a încântat publicul încă de la primele episoade difuzate cu o poveste impresionantă de ce a avut la baza un scenariu bine realizat, însă și cu o distribuție de excepție formată din actori de renume ai Turciei. Printre aceștia s-a numărat și marea actrița Yıldız Kültür, care a acceptat rolul Sevgi drept o mare provocare spre finalul carierei sale. Deși are venerabila vârstă de 78 de ani, îndrăgită actrița și-a dorit enorm să se alăture echipei de actori ai producției Totul pentru familia mea, unde s-a acomodat rapid și a fost primită cu

brațele deschise de toți colegii săi care o respectă și o venerează pentru vasta ei experiență profesională.

Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa

Yıldız Kültür s-a născut în anul 1944, în Ankara, unde a crescut și a studiat peste ani. După absolvirea Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității de Stat din capitală Turciei, ambițioasă Yıldız a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, iar apoi a început să joace și pe marile scene ale teatrelor din Izmir și

Istanbul. După căsătoria cu medicul Savas Kültür, actrița a acceptat să se stabilească împreună în Istanbul, acolo unde a venit pe lume și fiul lor, Kerem.

Îndrăgita actriță Yıldız Kültür a jucat numai teatru până în anul 2003, iar un an mai târziu a decis că e momentul să își facă debutul și pe platourile de filmare, chiar dacă avea deja 60 de ani, însă alegerea ei s-a dovedit a fi de bun augur, deoarece s-a îndrăgostit iremediabil de lumea producțiilor de televiziune și de cinema și a început să primească din ce în ce mai

multe roluri pe care le-a jucat magistral.

La începutul anului 2022, celebra actrița a acceptat să joace un rol episodic în serialul Totul pentru familia mea, în ciuda vârstei înaintate considerându-l o mare provocare. Yıldız Kültür s-a acomodat rapid ritmului de lucru de pe platourile de filmare și a fost întâmpinată cu mare entuziasm de către toți colegii ei mai tineri care s-au bucurat enorm să o aibă alături.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de carieră strălucită de peste cinci decenii, Yıldız Kültür a fost o femeie fericită și împlinită și pe plan personal deoarece a avut o familie frumoasă și unită, care a susținut-o mereu. În anul 2015, celebra actrița și soțul ei, medicul Savas Kültür au trăit cele mai fericite momente la nunta fiului lor, Kerem, însă după doar un an de la fastuosul eveniment, o tragedie cumplită s-a abătut asupra familiei lor.

Îndrăgita actriță Yıldız Kültür a suferit cumplit deoarece soțul ei a decedat și a rămas singură. La înmormântare actrița l-a avut alături de fiul ei, mulți prieteni însă cu toate acestea a fost îngenunchiată de durere, ajungând în pragul depresiei. Însă colegii săi au susținut-o și au încurajat-o să revină pe platourile de filmare pentru a reușit să uite de marele necaz și să meargă mai departe.

Citește și: Mătușa Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, cele mai fericite momente din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, în urmă cu opt ani, la fastuoasa nuntă a fiului ei!