Șevval și Sarp vor să îi exmatriculeze pe copiii Eren. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de joi, 22 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Filmul va putea fi urmărit și live online pe site-ul nostru. Iată ce veți vedea în această seară:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Orhan, care a fost rănit în timp ce încerca să-l salveze pe Ömer, este dus de urgență la spital, în timp ce Aybike este șocată de ce a aflat despre Ayla.

Șengul este concediată de la emisiunea culinară din cauza că face reclamă comercianților din cartierul ei.

Șevval și Sarp recurg la tot felul de strategii pentru a-i putea exmatricula pe copiii Eren din liceu. Atunci Akif intervine și o amenință pe Șevval că va dezvălui că ea a provocat accidentul. El spune că de acum înainte va fi alături de verii Eren pentru că ei îi sunt încredințați de Doruk.

Akif îl înscrie pe Mahir la colegiu și îi plătește taxa școlară.

Citește și: Yiğit Koçak, Ömer din serialul ''Totul pentru familia mea'': ''Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă''

Sado o șantajează din nou pe Șevval dar ea nu vrea să îi mai dea bani și îi închide telefonul.

Atunci el o sună pe Suzan și îi spune că accidentul în care a murit Ahmet a fost provocat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran, cel care l-a interpretat pe Doruk, din "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.