Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare, la scurt timp după o nouă intervenție estetică! Iată cum arată în prezent celebra actriță Nihan Büyükağaç

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2023, 23:33
totul pentru familia mea Foto(5)

Nihan Büyükağaç, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Nihan Büyükağaç

Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea a recurs recent la o nouă intervenție estetică! Iată cum arată acum îndrăgita actriță Nihan Büyükağaç!

Nihan Büyükağaç are 41 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și admirate actrițe ale generației sale în Turcia. În cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare îndrăgită actrița a cucerit publicul cu rolurile sale interpretate impecabil, în producții de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate și cele mai titrate actrițe. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe celebra actriță încă din anul 2012, în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Cadânei Gülşah și de curând a revenit la Kanal D

în serialul Totul pentru familia mea, în care jucat rolul Şevval, o femeie ambițioasă și avară. Recent, Nihan Büyükağaç a publicat o imagine pe contul ei de socializare o imagine inedită realizată la scurt timp după o nouă intervenție estetică la nivelul buzelor.

Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare, la scurt timp după o nouă intervenție estetică

Nihan Büyükağaç a venit pe lume în anul 1981, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților săi, care au ajutat-o să își îndeplinească toate visurile.

Pentru că și-a dorit enorm încă din perioada copilăriei să devină o actrița celebra, după absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu brio, reușind să își îndeplinească astfel cea mai mare dorința de a deveni actrița cu drepturi depline.

Citește și: Cine este și câți ani are Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine a fost căsătorită celebra actriță Nihan Büyükağaç și de ce a divorțat în urmă cu doi ani!

Talentata Nihan Büyükağaç a debutat în anul 2004, pe platourile de filmare ale producției Sırlar Dünyası, care a reprezentat primul pas către carieră de strălucită de astăzi. Această a dovedit un talent uluitor și a fost apreciată de public și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme, care i-au adus mari succese, dar și celebritatea mult dorită.

Cel mai recent serial în care publicul a urmărit-o este Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Şevval Yılmaz, care de asemenea i-a adus o mare reușită în carieră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Nihan Büyükağaç a publicat pe contul ei de socializare o imagine inedită, la scurt timp după ce a trecut printr-o nouă intervenție estetică la nivelul fetei. Se pare că îndrăgita actriță este de câțiva ani adeptă operațiilor estetice din dorința de a arată la fel de bine că în anii tinereții sale.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, alături de unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran