Sex and the City, o noua serie, dar fara Sarah Jessica Parker. Afla motivul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:51

Fanii indragitului serial "Sex and the City" ("Totul despre sex") se pot bucura din nou. Producatorii au confirmat inceperea filmarilor unei noi serii care va avea in prim plan aventurile din adolescenta ale personajul principal, Carrie Bradshaw.

Realizatorii au declarat ca scenariul va avea la baza romanul "Jurnalul lui Carrie" ("The Carrie Diaries") scris tot de Candice Bushnell. Autoarea este o cunoscuta jurnalista in Statele Unite a carei antologie, "Sex and the City" a reprezentat sursa de ispiratie a ecranizarii renumitului serial.

 

Insa, in noua serie, nu il vom mai putea admira pe impunatorul Mr. Big si nici pe roscata Miranda sau sensibila Charlotte deoarece ele nu apar ca personaje in romanul "Jurnalul lui Carrie" ("The Carrie Diaries").

In schimb vom descoperi ce fel de adolescenta era Samantha, interpretata in "Sex and the City" de Kim Cattrall.

 

Actiunea filmului va reda peripetiile lui Carrie Bradshaw si ale prietenei ei, Samantha din anii de liceu, cu mult inainte ca personajul sa ajunga o celebra scriitoare din New York.

 

Episodul pilot va fi finalizat de producatori cu experienta, care au realizat si alte serii cunoscute despre adolescenti printre care si celebrul "Gossip Girls".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Presa se intreaba cine o le va juca pe adolescentele Carrie Bradshaw si Samantha. Sarcina va fi dificila avand in vedere ce populare si indragite au devenit Sarah Jessica Parker si Kim Catrall in urma distributiei in rolul lui Carrie, respectiv Samantha.

 

Pana acum nu este nimic confirmat, dar se zvoneste ca le-am putea vedea pe Miley Cyrus sau pe Blake Lively in rolurile principale.

 

Pe forumurile dedicate serialului, fanii au deja o lista cu actrite pe care vor sa le propuna producatorilor. Emma Stone si Anne Hathaway sunt si ele incluse. 

 

Taguri: