Seya este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2021, 14:41

Seya, cea mai noua concurenta Puterea dragostei, a facut furori printre baieti inca cand a pasit in casa iubirii.

Dupa plecarea Mihaelei in Gala de duminica trecuta, o noua concurenta a pasit in casa Puterea dragostei in aceasta saptamana. Fetele nu se asteptau ca o fata atat de frumoasa precum Seya sa intre in emisiune si au privit cu usoara invidie.

Chiar de cum a facut primii pasi in casa Puterea dragostei, baietii si-au aratat imediat interesul si atentia pentru Seya, noua concurenta, insa unul dintre concurenti a ramas suspect de incantat de ea, semn ca a fost de-a dreptul fascinat de frumusetea brunetei.

Acesta a fost nimeni altul decat Cazi, insa si Alex Stoica s-a aratat extrem de incantat si chiar s-a oferit sa o serveasca pe Seya cu un pahar cu apa.

Cine este Seya si pentru cine a venit la Puterea dragostei?

Seya are varsta de 24 de ani si vine din Focsani. Tanara a marturisit ca a intrat in casa Puterea dragostei pentru a-si indeplini marea dorinta de a-si intalni jumatatea si are mari emotii pentru ca se afla in sfarsit in cadrul show-ului, deoarece isi dorea de mult

timp.

Intrebata de baieti daca a venit sa cunoasca pe cineva anumune dintre ei, Seya a raspuns sincer ca isi doreste sa ii cunoasca mai intai pe toti si abia apoi sa decida cu cine se va intelege mai bine si s-ar potrivi pentru a incerca sa formeze un cuplu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nemultumiti de raspunsul tinerei, baietii au mai incercat sa afle si alte detalii despre Seya. Acestia au intrebat-o daca se cunoaste cu cineva din casa si daca i-a atras atentia in mod special vreun baiat. Vizibil emotionata, Seya a marturisit ca nu stie pe nimeni dinainte de a intra in emisiune, insa aceasta a recunoscut ca i-a atras atentia Alex Stoica.
La solicitarea baietilor, Seya a incercat sa spuna si un top trei concurenti pe care ii admira cel mai mult dintre toti, la acel moment.

Astfel ca printre preferatii ei se numara Alex, Cazi si George.

Seya l-a invitat la primul dans pe Cazi!

Pe de alta parte, Seya a fost si ea la randul ei curioasa sa afle ce tip de femeie cauta baietii din casa Puterea dragostei si de ce nu au reusit pana acum sa isi gaseasca fiecare jumatatea in cadrul emisiunii.
De departe, Cazi nu a fost tocmai incantat de faptul ca Seya l-a inclus pe lista sa de favoriti, deoarece acesta se afla in tatonari cu Andrada in ultima perioada.

In cele din urma a sosit si momentul pentru primul dans al noii concurente. Astfel ca Seya a decis sa-l invite la dans pe Cazi, cel a incercat in ultimele zile sa se apropie de Andrada. Insa pe de alta parte, Alex Stoica a fost extrem de dezamagit de faptul ca cel ales de Seya a fost Cazi si nu el. Iata ce reactii s-au starnit in randul baietilor, in timpul dansului celor doi: