Seyit Ali află de datoria lui Mithat și o plătește. Vezi online live episodul 37 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Seyit Ali află de datoria lui Mithat și o plătește

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 4 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat luni și marți de la ora 20:00.

Citește și: În ce mod inedit se relaxează Kaan, actorul din serialul fenomen Secrete de familie, de la Kanal D! “De altfel, primul lucru pe care îl fac…”

Ce se va întâmpla în episodul 37 al serialului “Melek”?

Seyit Ali îi zice lui Melek că îi pare rău că nu a văzut cât este de bolnavă și o asigură că a iertat-o și că în inima lui ea niciodată nu a încetat să fie fiica lui. Îi arată o scrisoare pe care a scris-o în urmă cu 15 ani pentru ea dacă el ar fi murit fără să o mai vadă. În această scrisosre i-a spus că a iertat-o și că îi dă binecuvantarea lui.

Și copiii vorbesc cu Melek și îi spun că au aflat și ei de boala de care aceasta suferă.

Halil și Mirza îl prind pe furnizorul angajat de Kenan care le-a vândut vase de aluminiu, în loc de vase din cupru și își recuperează banii.

Seyit Ali află de datoria lui Mithat și o plătește, dar nu înainte de a-i da o palmă lui Alpay și de a-i spune să stea departe de familia lui.

Alpay îi cumpără un bilet de avion lui Asli să se întoarcă acasă, după ce află că este iubita lui Kerem. 

Halil îi zice lui Seyit Ali că Melek a plecat în urmă cu 20 de ani din cauza unei neînțelegeri, nu pentru că nu l-ar fi iubit și că el încă o iubește și vrea să îi fie alături fie că mai trăiește 3 zile sau 300 de ani.

La sfârșit îi spune că vrea să se căsătorească cu ea.      

Citește și: Cine este și câți ani are Metin Kaya din serialul Secrete de familie! Celebrul Hüseyin Avni Danyal este un tătic împlinit și un soț devotat în viața reală! Iată ce familie frumoasă are șarmantul actor

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul poate fi urmărit două zile pe săptămână, luni și marți, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

Citește și: Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.