Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, transformare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Mehmet Çevik

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2023, 23:53
Foto(5)

Seyit Ali Karadağ din serialul Melek a recurs la o schimbare radicală de look, la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată imaginile care au făcut senzație pe contul de socializare al renumitului actor Mehmet Çevik!

Mehmet Çevik are venerabila vârstă de 61 de ani și se numără printre actorii emblematici ai cinematografiei turcești. În cele aproape patru decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a demonstrat un talent desăvârșit și o carismă aparte, în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe marele actor încă din anul 2011, când a jucat în serialul Iffet, iar recent a revenit la Kanal D, în producția Melek, în care a dat viață personajului Seyit Ali Karadağ.

Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, transformare uluitoare de look, după încheierea filmărilor

Mehmet Çevik a venit pe lume în anul 1961, în Kahramanmaraş, Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului, când a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes în anul 1986.
La scurt timp de la absolvire, talentatul Mehmet a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Cipru, unde a făcut furori încă de la primele reprezentații.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 1997, Mehmet Çevik a revenit în țară natală, unde a continuat să joace în diverse piese de teatru, pe scenele marilor teatre din Istanbul, unde la un moment dat a fost remarcat de o mare casă de producție și astfel a fost cooptat în primul proiect de televiziune, în anul

1990, când a debutat pe platourile de filmare ale serialului Tembel Ahmet. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Seyit Ali Karadağ, care i-a adus mare succes.

La scurtă vreme de la încheierea filmărilor pentru îndrăgitul serial, Mehmet Çevik și-a uimit fanii cu o schimbare radicală de look. Renumitul actor are în prezent barbă mai lungă și albă și mai mult decât atât acesta a adoptat și un stil rock și poartă un cercel în ureche, dând dovadă de nonconformism.

Citește și: Cine este și câți ani are Seyit Ali Karadağ din serialul Melek! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Mehmet Çevik în viața reală

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.