Seyit Ali merge cu Alpay la notar să treacă casa pe numele lui. Omer și Defne își caută o nouă locuință. Iată ce se va întâmpla în episodul 60 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D joi, 26 octombrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D joi, 26 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 60 al serialului “Melek”?

Idris s-a înțeles cu Alpay să îl ucidă pe Kenan și a mers să îl împuște, dar Kenan știe că se apropie și se întoarce brusc spre el. Idris îi spune adevăratul motiv pentru care se află acolo și care este planul lui Alpay.

Alpay este externat și trebuie să dea o declarație despre bătaia dintre el și Halil. Acesta declară că este vorba despre o dușmănie mai veche și că are partea lui de vină fiindcă l-a provocat când a auzit că se căsătorește cu fosta lui soție, de aceea nu vrea să depună plângere împotriva lui. Astfel, evită descoperirea șantajului lui. Halil este eliberat și împreună cu Melek vor să continue planurile de viitor de unde le-au lăsat.

Seyit Ali merge cu Alpay la notar să treacă casa pe numele lui unde vor avea parte de o surpriză.

Omer rămâne cu Defne în casa familiei ei, dar ea nu vrea să se afle de conflictul lor cu Zumrut. Kadriye le vine în ajutor și îi face pe ceilalți să creadă că l-a rugat pe Omer să rămână peste noapte pentru că gemenii au febră.

A doua zi Omer și Defne își caută o casă.

Vildan află de la servitoare că au plecat din cauza lui Zumrut. De data aceasta îi spune soacrei ei că nu o mai poate înțelege și se mută și ea. Va sta la atelier până copiii vor închiria o casă. Cumali îi spune soției că va ajunge să plece și el din vina ei și va rămâne singură în casă.

Citește și: Ce facultate a terminat actorul Ulvi Kahyaoğlu, tânărul actor care a jucat rolul Kerem în serialul Melek: El a debutat pe platourile de filmare în anul 2018, în serialul Bana Bir Çakmak Ver

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Citește și: În ce filme a mai jucat Nehir Erdoğan, actrița care joacă rolul principal în serialul Melek

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform aşteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.