Seyit din "Steaua sufletului", actorul cu trup de zeu! Iata cat de mult munceste Sukru Ozyildiz la sala, pentru a arata impecabil pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2018, 11:01

Sarmantul Sukru Ozyildiz este un impatimit al sporturilor dure, care il ajuta sa isi modeleze corpul.

Sukru Ozyildiz a absolvit o facultate tehnica, fiind de profesie inginer de mecanica navala. Pasiunea sa pentru actorie s-a dovedit insa mai puternica,  astfel incat a studiat arta dramatica si si-a inceput cariera cu roluri mici si reclame. Rolul Ozan din "Dragoste la prima vedere" (2014) este cel care l-a consacrat, in care a jucat alaturi de frumoasa actrita Gizem Karaca (Umut).


Desi Sukru Ozyildiz poate parea doar un barbat frumos, el e si foarte destept, fiind student al Universitatii din Istanbul, Facultatea de Inginerie Mecanica Marina.
Chiar daca dupa an a renuntat la aceasta specializare, starul cu corp de sportiv si chip de model nu s-a lasat definitiv de scoala. El s-a inscris la Universitatea Egee, la facultatea de Administratia Afacerilor si a fost plecat chiar in Portugalia cu o bursa Erasmus.

Citeste si: Serife din "Steaua sufletului" a trecut prin cele mai crunte momente cu doi ani in urma, cand si-a pierdut sotul! Iata cum a fost surprinsa Elif Cakman la funeraliile sotului ei si cine i-a alinat suferinta!

Carismaticul Sukru si-a inceput cariera in modelling, cu o serie de reclame. Decis insa sa devina actor, a facut cursuri si a aparut in serialele "Deep Waters" si "I Still Have a Hope". Nu a stat departe nici de marile ecrane, primul lui film "Neva', fiind lansat in 2013.

Citeste si: Sirma din "Steaua sufletului", silueta de invdiat la 45 de ani! Iata ce ritual de infrumusetare are celebra Aysun Metiner, inainte de a pasi pe platoul de filmare si cum reuseste sa arate ca o pustoaica!

 

Coming...motivation

O postare distribuită de Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz) pe

Inca din acea vreme, carismaticul actor a pus mare pret pe felul in care arata si a lucrat foarte mult la sala de forta pentru a capata trasaturile de invidiat pe care le are azi.