Sfanta Maria Mica: astazi rugile ajung mai usor la Nascatoarea de Dumnezeu! Daca ai vreun pacat sau un necaz greu rosteste aceasta rugaciune, problema ta se va rezolva

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 04:05

In credinta populara, sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului reprezinta hotarul astronomic dintre vara si toamna.

Acesta este momentul in care se da startul lucrurilor agricole de toamna si momentul in care noul anotimp incepe sa isi intre in drepturi.

Sarbatoarea este extrem de importanta si se spune ca astazi rugaciunile ajung mai usor la Preasfanta Fecioara Maria. Daca ai un necaz sau vreo suparare de care nu reusesti sa scapi rosteste cu credinta rugaciunea de mai jos.

Daca te rogi cu incredere, problema ta se va rezolva:

"O, Mama prea iubita si Preasfanta Fecioara Maria, Tu care desfaci "nodurile" ce ii sufoca pe copiii Tai, intinde-ti mainile milostive spre mine. Iti incredintez astazi acest "nod" (numim necazul) si toate consecintele negative. Iti dau acest "nod" care ma chinuie, ma face nefericit si ma impiedica sa ma unesc cu tine si cu Fiul Tau, Mantuitorul meu. Cred cu tarie ca poti sa desfaci acest „nod" pentru ca Domnul Isus iti da intreaga putere.

Tu esti Mama mea, stiu ca vei face aceasta pentru ca ma iubesti cu insusi iubirea Lui Dumnezeu. Maica Domnului, care desfaci "nodurile" vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.