Sfântul Ioan 2023: Ce cadou îi poți cumpăra în funcție de semnul zodiacal? Care este cea mai pretențioasă zodie

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 oct 2023, 00:20

Ce cadou îi poți oferi persoanei dragi, de Sfântul Ioan, în funcție de semnul zodiacal?

Sursa: https://pixabay.com/

Ce cadou îi poți oferi persoanei dragi, de Sfântul Ioan, în funcție de semnul zodiacal?

Peste 8 milioane de români își serbează numele de Sfântul Ioan, așa că impresionează-i pe cei dragi cu un cadou inedit în funcție de semnul lor zodiacal.

Cadouri de Sfântul Ioan în funcție de semnul zodiacal

Îți cunoști destul de bine prietenii și familia, dar când vine vorba de cadouri este greu să îi impresionezi și parcă ai vrea să le iei ceva inedit care să le aducă aminte de gestul tău un timp îndelungat.

Și fiindcă vine Sfântul Ioan și este destul de dificil să alegi ceva drăguț pentru ei, noi îți propunem câteva idei de cadouri în funcție de semnul zodiacal.

Citește și: Horoscop Fecioară ianuarie 2023. Nativii vor avea parte de schimbări uriașe, dar se bucură de susținerea Universului. Dau dovadă de înțelepciune și vor lua deciziile bune

Cadouri pentru zodia Berbec

Berbecul este considerat unul dintre cele mai rapide semne zodiacale, de aceea un puzzle i-ar putea alimenta oricând mintea curioasă și plină de viață. Ei au nevoie de lucruri care necesită mai mult timp și răbdare. Acesta adoră să se joace la orice vârstă. Dacă speculezi această trăsătură a caracterului sau, vei găsi o sumedenie de idei (desigur, jucăușe) de cadouri precum: Turnul instabil sau de ce nu, o hartă răzuibilă cu destinații de vacanță.

Cadouri pentru zodia Taur

Taurii sunt oameni practici și cu picioarele pe pământ, dar cu un simț dezvoltat pentru cele mai fine lucruri în viață. Aceștia sunt extremi de pretențioși când vine vorba de cadouri, iar ca să îi poți impresiona este nevoie de un buget consistent.

Femeile din acest semn zodiacal iubesc bijuteriile și parfumurile scumpe, dar de asemenea, iubesc și o cină romantică.

Bărbatul Taur va fi întotdeauna încântat să primească un obiect de marcă, o piesă vestimentară deosebită, croită de designer, dar iubește și să ia masa în oraș cu prietenii. Aceștia mai pot fi impresionați cu o șampanie, un film bun sau un ceas scump.

Cadouri pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt mari admiratori de artă sau a călătoriilor. Așa că dacă vrei să impresionezi un geamăn este simplu.

Femeia Gemeni adoră să experimenteze, de aceea trăirile și ineditul o vor impresiona, așa că ideal ar fi să o duci într-un loc în care nu a mai fost până acum.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bărbatul Gemeni poate fi cucerit cu un telefon nou sau cu un joc. De asemenea, va fi plăcut impresionat și de o drumeție la munte.

Cadouri pentru zodia Rac

Racii sunt orientați către lucruri estetice. Iubesc cadourile, dar nu se uită la preț ci la simbolistica lor.

Astfel că, femeia Rac va fi mulțumită dacă îi vei oferi un buchet de flori, bomboane de ciocolată sau lucruri realizate manual de către tine precum o poezie sau decorațiuni pentru casă.

Bărbatul Rac adoră obiectele de colecție de la pixuri, la ceasuri, obiecte de birou, brelocuri sau tricouri de firmă.

Citește și: Horoscop Capricorn ianuarie 2023. Nativii acestei zodii încep să fie preocupați mai mult de bani. Aceștia vor avea timp să repare ceea ce au greșit

Cadouri pentru zodia Leu

Pentru femeia din zodia Leu este important să fie pusă în evidență. Poți să alegi o rochie nouă sau o bijuterie care să îi pună în valoarea frumusețea.

Bărbatului Leu îi poți cumpăra o cravată sau o șampanie scumpă. De asemenea, Leii nu vor refuza niciodată o seară la club sau o petrecere cu multă lume, în care ei să fie în centrul atenției.

Cadouri pentru zodia Fecioară

Fecioarele sunt destul de dificile și este extrem de greu să alegi un cadou pentru ele.

Femeii din această zodie îi poți lua un set de cosmetice, bijuterii clasice, o zi la piscină sau un abonament la yoga. În timp ce bărbatului Fecioară îi poți oferi accesorii de birou, un telefon performant sau un atlas geografic scump.

Cadouri pentru zodia Balanță

Nativii acestei zodii iubesc lucrurile fine, obiectele de artă sau cultură. Femeile iubesc cărțile, jocurile sau un obiect atrăgător, moale și pufos. Bărbații Balanță apreciază un sacou elegant, o seară la teatru sau o sticlă de vin vechi.

Cadouri pentru zodia Scorpion

Unei femei din zodia Scorpion îi poți face cadou ceva elegant, ca de exemplu o  bijuterie cu un charm special, iar bărbatului din această zodie îi poți oferi o noapte plină de dragoste, cu șampanie și lumânări, un portofel scump sau o curea.

Cadouri pentru zodia Săgetător

Nativii Săgetători sunt mari amatori de călătorii și aventuri, de sport și noutăți tehnologice.

Femeia Săgetător preferă o petrecere, o seară romantică în doi, o experiență în doi, iar bărbatul Săgetător iubește echipamentele sportive, un abonament la sală sau o excursie în locuri exotice.

Cadouri pentru zodia Capricorn

Persoanele născute în Capricorn sunt cele mai organizate din tot zodiacul. Femeia Capricorn nu este impresionată de surprize, mai degrabă o pui pe ea să își aleagă cadoul. Lucrurile practice și scumpe sunt preferatele femeilor din acest semn zodiacal.

Bărbatul Capricorn poate fi surprins cu o trusă de scule, haine la modă sau un alt obiect de care are nevoie.

Cadouri pentru zodia Vărsător

Vărsătorii adoră cadourile care au legătură cu pasiunile lor. Spre exemplu, femeia Vărsător ar fi încântată de o seară la Operă, iar biletele le poți ascunde într-un plic cu un mesaj ingenios, iar bărbatul Vărsător ar vrea o escapadă la munte sau în Deltă, cu prietenii.

Cadouri pentru zodia Pești

Peștii sunt ușor visători, idealiști și romantici. 

Femeia din această zodie prefer o jucărie de plus indiferent că are 20 de ani sau 40 de ani. Ar fi impresionată și de o plimbare cu mașina până la cel mai apropiat muzeu.

Bărbatul Pești adoră orice are legătură cu apa precum accesoriile de înot, un abonament la bazin, o excursie la mare sau o plimbare cu barca pe Dunăre.

Sursă: libertatea.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.