Sfarsit tragic! A incercat sa scape de sotia care l-a prins cu amanta la hotel. N-a avut scapare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Barbatul, de aproximativ 47 de ani, a incercat sa sara dintr-un balcon intr-altul, dar a esuat.

Un apel la 112 anunta ca, in fata unui hotel din apropierea Garii de Nord, un barbat zace pe asfalt, cel mai probabil fara suflare. La cateva momente dupa sosirea echipajelor de salvare, din cladire iese o femeie blonda. Disperati, martorii incep sa tipe la politisti sa o opreasca. Femeia ar fi amanta barbatului cazut de la balcon.

Oamenii legii o ajung din urma si incearca sa inteleaga ce s-a intamplat.

Martorii spun ca toata nenorocirea se trage din dragoste si ca barbatul cazut ar fi incercat sa scape de nevasta care il prinsese in fapt cu amanta. Barbatul si presupusa sa amanta erau cazati la hotel pentru o noapte.

Oamenii, care au asistat ingroziti la tragedie, sunt convinsi ca  barbatul si-a gasit moartea din prea multa iubire. Din nefericire pentru barbat, nu s-a mai putut face nimic. Loviturile puternice pe care le-a suferit in momentul impactului i-au fost fatale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cazul socant este anchetat de oamenii legii, care trebuie sa stabilesca ce s-a intamplat cu exactitate in camera de hotel si de ce barbatul s-a prabusit in gol de la aproximativ 10 metri inaltime.

##VIDEO137644##