Sfârșit tragic pentru doi prieteni, pe un drum din Constanța. Cei doi au intrat cu autoturismul sub un TIR

Autor: Laura Macovei

Sfârșit tragic pentru doi prieteni, pe un drum din Constanța. Cei doi au intrat cu autoturismul sub un TIR

Sursa: Info Trafic 24 Facebook

Un accident teribil a avut loc noaptea trecută, pe un drum din Constanța. Doi prieteni și-au găsit împreună sfârșitul, după ce au murit striviți sub un TIR.

Accidentul a avut loc pe drumul național 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din nefericire, șoferul inconștient a apăsat pedala de accelerație, moment ce le-a adus sfârșitul lui și prietenului acestuia. Din cauza vitezei mari, autoturismul a intrat sub un TIR și a fost de-a dreptul strivit.

Autoritățile au descoperit ulterior faptul că acul vitezometrului a rămas blocat la 150 km/h.

Accident mortal în Constanța. Doi prieteni au murit striviți sub un TIR

Tragedia a avut loc marți seară, în jurul orei 21. Cei doi bărbați erau buni prieteni și se plimbau cu mașina. Nimeni nu avea cum să prezică un asemenea sfârșit tragic. La ieșirea din localitatea Mihail Kogălniceanu, șoferul, într-un moment de neatenție, apasă puternic pedala de accelerație, profitând de faptul că traficul este mai lejer decât de obicei.

Cu toate acestea, gestul extrem avea să le aducă sfârșitul celor doi.

Șoferul pierde controlul volanului și intră cu viteză sub un TIR. În timpul impactului, șoferul autocamionului semnaliza pentru a intra pe un drum de ţară.

Citește și: Iubita lui Vlad Pascu riscă să-l urmeze după gratii! Aceasta este anchetată pentru comiterea a patru infracțiuni

„Cred că avea 180 în voie. A smuls arcul cu punte cu tot. A venit din spate, am încetinit, nu am apucat să fac dreapta, aveam 30 la oră,” a declarat șoferul TIR-ului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi prieteni nu au mai avut nicio șansă. Deși șoferul TIR-ului a sunat imediat la 112, echipajele de salvare sosite la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

„Au fost găsite două victime, decedate, cu leziuni incompatibile cu viaţa,” a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Consumul de alcool ar fi dus la tragedie

După scoaterea victimelor dintre bucățile de caroserie, autoritățile au descoperit o sticlă de bere desfăcută, semn că șoferul ar fi consumat alcool în timp ce se afla la volan. 

Citește și: Apar noi modificări în Codul Rutier: În ce condiții ar putea fi suspendat permisul auto pe viață

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs tragedia și care a fost motivul din spatele gestului extrem. 

De curând, se discută despre implementarea unei noi legi, discutată în Senat. Este vorba despre suspendarea permisului pe viață pentru șoferii care produc accidente mortale, fiind la volan sub influența alcoolului și drogurilor. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?