Sfârșit tragic pentru interpreta personajului Afife Hatun din serialul Suleyman Magnificul! Moartea celebrei actrițe a lăsat un gol imens în cinematografia turcă

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 06 iun 2023, 02:50

Moarte Afife Hatun Suleyman Magnificul

Sursa: Photo Collage

Moartea actriței Sabina Ajrula, Afife Hatun așa cum o știau fani serialului Suleyman Magnificul, a lăsat un gol imens în cinematografia turcească. Din păcate, boala a fost necruțătoare cu îndrăgita actriță.

Gol imens în cinematografia turcă după ce una dintre cele mai îndrăgite actrițe, Sabina Ajrula, interpreta rolului Afife Hatun din serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii a murit. Cu câteva luni înainte, aceasta se retrăsese din activitate din cauza problemelor de sănătate. 

Citeste si: Cine este bărbatul celebru pe care frumoasa Șehrazat l-a părăsit după ce a cerut-o în căsătorie. Nimeni și nimic nu a stat în calea iubirii dintre Berguzar Korel și Halit Ergenc

Actrița care a jucat rolul lui Afife Hatun a murit 

Boala a fost necruțătoare cu îndrăgita actriță de seriale turcești Sabina Ajrula care a cucerit inimile românilor odată cu difuzarea serialului fenomen Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii, serial are a adus audiențe record postului de televiziune Kanal D.

Sabina Ajrula a interpretat rolul lui Afife Hatun în serialul istoric bazat pe viața sultanului otoman Suleyman 1. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O tumoră cerebrală descoperită de medici a forțat-o pe îndrăgita actriță să se retragă anul trecut din activitate și să renunțe la proiectul cinematografic în care era implicată la vremea respective. Din păcate, câteva luni mai târziu, un accident vascular cerebral a cauzat moartea actriței Sabina Ajrula.

Interpreta rolului cadânei Afife sau Afife Hatun, a murit pe data de 10 august 2021 la vârsta de 75 de ani.

Cauza morții actriței Sabina Ajrula 

Sabina Ajrula s-a născut în Macedonia la data de 17 aprilie 1946 și a devenit cunoscută la nivel internațional odată cu apariția în serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii. În anul 2021, cu câteva luni înainte să moartă, a suferit un accident vascular în urma căruia a rămas paralizată. 

Câteva luni mai târziu, cauza morții actriței Sabina Ajrula a fost un accident vascular cerebral cauzat de tumora pe creier pe care medicii i-o descoperiseră interpretei rolului cadânei Afife. 

Citeste si: Fanii serialului „1001 de nopți„, în lacrimi! Boala a fost necruțătoare cu unul dintre actorii care au cucerit inimile telespectatorilor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.