Sfârșit tragic pentru o fetiță în vârstă de patru ani. Copila a fost spulberată de un șofer în vârstă de 20 de ani

Autor: Diana Bostan

O fetiță de patru ani a fost lovită mortal de un șofer în vârstă de 20 de ani.

Sursa: Pixabay

Durere fără margini în Reteag. O fetiță de 4 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, provocat de un șofer în vârstă de 20 de ani.

Reteag, un mic sat din județul Bistrița-Năsăud, a fost cufundat într-o tristețe fără margini vineri seară, când o fetiță de doar 4 ani și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident rutier, notează observatornews.ro.

Citește și: Tânăra cu chip de înger care a murit la doar 23 de ani. Daniela venise în țară să își petreacă concediul alături de familie. O plimbare i-a fost, însă, fatală

Fetița de doar patru anișori a fost spulberată de un șofer în vârstă de 20 de ani

Copila, plină de viață și zâmbet, a fost lovită în plin de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Impactul a fost devastator și, în ciuda eforturilor disperate ale echipelor medicale de a o resuscita, micuța nu a mai avut nicio șansă.

Citește și: Un copil lăsat nesupravegheat și-a prins mama sub mașină, în parcarea unui magazin de mobilă din București! În ce stare a ajuns femeia la spital

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Momentul tragediei s-a petrecut fulgerător. Fetița, aflată sub supravegherea familiei, a scăpat dintr-o clipă de neatenție și a fugit spre șosea. Un gest inocent, o fugă către necunoscut, s-a transformat într-o clipă fatală. În acel moment, un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unei mașini, nu a putut să o evite. 

Potrivit sursei menționate anterior, la fața locului, polițiștii au constatat că mașina circula regulamentar pe Drumul Județean 170, între Ciceu Giurgești și Reteag, însă destinul crunt al copilei a fost deja scris.

Medici, salvatori și polițiști au încercat din răsputeri să o readucă la viață, dar micuța a cedat.

”În această seară, poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un accident de circulaţie produs pe Drumul Judeţean 170, în Reteag. La locul evenimentului poliţiştii au constatat faptul că un autoturism care se deplasa pe direcţia Ciceu Giurgeşti- Reteag, condus de un tânăr de 20 de ani din Ciceu Giurgeşti a accidentat o minoră de 4 ani din Dej, care a pătruns pe partea carosabilă”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud, citat de observatornews.ro.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul