Sfârșit tragic pentru o fostă finalistă la Miss! Aceasta a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț. Metoda uluitoare prin care bărbatul a încercat să-și ascundă urmele

Autor: Diana Ghita

Femeia a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei

Sursa: Instagram Joksimovic

O crimă oribilă a zguduit recent Elveția, după ce Kristina Joksimovic, o fostă finalistă a concursului Miss Elveția, a fost ucisă cu brutalitate de soțul ei, la începutul acestui an.

Fosta concurentă la miss, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în februarie în locuința lor din Binningen, o suburbie liniștită de lângă Basel. Întreaga tragedie a ieșit la iveală în urma mărturisirilor făcute de soțul ei, cunoscut doar ca „Thomas” în rapoartele oficiale, care a recunoscut că a comis crima.

Cum a încercat soțul Kristinei Joksimovic să scape de cadavrul ei

Într-un gest șocant, Thomas și-a strangulat soția, după care i-a dezmembrat trupul cu ajutorul mai multor unelte, inclusiv un fierăstrău și un cuțit. Părți din corpul victimei au fost mărunțite cu ajutorul unui blender, apoi dizolvate într-o soluție chimică, conform unui raport al autopsiei, citat de NY Post.

Ancheta în curs a relevat detalii înfiorătoare, iar comportamentul criminal al lui Thomas a fost descris de procurori ca fiind marcat de o „lipsă de empatie și sânge rece”.

De asemenea, anchetatorii au descoperit la bărbat „indicii concrete ale unei boli mintale”, potrivit BZ Basel.

Citește și: Cine e Rumy Alqahtani, reprezentanta Arabiei Saudite la Miss Universe! Mihaela Rădulescu este impresionată de participarea tinerei: „Este ceva uriaș”

Inițial, Thomas a încercat să ascundă crima. Acesta a susținut că a descoperit trupul soției sale fără viață cu o lună înainte și, panicat, a ales să îl dezmembreze.

Totuși, mărturisirile sale au venit după ce autoritățile au găsit dovezi care contraziceau versiunea lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ce descoperiri au făcut anchetatorii, în cazul uciderii Kristinei Joksimovic 

Legiștii au confirmat că Kristina Joksimovic a murit prin strangulare și nu au găsit niciun indiciu care să susțină apărarea soțului, care declarase că și-a ucis soția pentru a se proteja în urma unui presupus atac din partea acesteia cu un cuțit.

„Moartea nu a fost rezultatul unui act de autoapărare”,

se specifică în raportul autopsiei, conform 20min.ch.

În fața acestor dovezi, curtea federală din Lausanne a respins miercuri apelul făcut de Thomas pentru eliberare. În plus, anchetatorii au descoperit că bărbatul mai avea antecedente violente. O fostă parteneră a declarat că Thomas a mai avut comportamente agresive față de soția sa.

Citește și: Filmul crimelor „trase la indigo”, din Constanța. Descoperirea făcută de anchetatori în buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de Șacalul

Deși pe rețelele sociale cuplul părea să ducă o viață perfectă, cu imagini recente care îi arătau într-o escapadă romantică pe Lacul Lucerna, în realitate relația lor era marcată de violență. Cuplul avea doi copii și locuia într-o casă luxoasă cu vedere către Basel. Imaginea de familie ideală era însă doar o mască, iar adevărul a ieșit la iveală în mod tragic.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.