Sfârșit tragic pentru un român coborât dintr-un autocar în Ungaria. Cel puțin 40 de mașini ar fi trecut peste trupul lui

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2024, 02:00

Cel puțin 40 de mașini ar fi trecut peste trupul lui

Sursa: PixaBay

Pe 30 aprilie, duminică seara, un bărbat de 92 de ani a rămas fără viață în urma unui accident rutier produs pe autostrada M0 Ungaria.

Pe 30 aprilie, un bărbat român în vârstă de 92 de ani a fost ucis în urma unui accident rutier pe autostrada M0 din Ungaria. În urma incidentului, șoferul a plecat de la locul faptei fără să acorde ajutor medical victimei.

Alte mașini ar fi trecut peste trupul neînsuflețit al românului

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20313795/1/sfarsit-tragic-pentru-un-roman-in-varsta-de-92-de-ani-aflat-intr-o-cursa-cu-autocarul-in-ungaria-soferul-a-fugit-de-la-locul-accidentului-iar-alte-masini-ar-fi-trecut-peste-trupul-neinsufletit-al-romanului.jpg

Traficul din zona accidentului a continuat timp de 20 de minute de la eveniment, astfel că peste 40 de mașini ar fi putut trece peste cadavrul românului.

Potrivit primelor informații, bărbatul de 92 de ani a vrut să traverseze strada neregulamentar, moment în care a fost lovit de o mașină. În urma accidentului, șoferul a părăsit locul accidentului fără să acorde primul ajutor.

Citește și: „Închid ochii și văd doar asta”. Mărturiile șocante ale singurului supraviețuitor al accidentului provocat în Iași. Persoanele care și-au pierdut viața aveau 15 și 21 de ani

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Poliția a găsit resturi umane pe autostradă, pe o distanță de aproape jumătate de kilometru, lucru care sugerează că mai multe mașini ar fi putut trece peste corpul neînsuflețit al bărbatului.

Șoferul a fugit de la locul accidentului și a lăsat victima să moară

Bărbatul de 92 de ani coborâse dintr-un autocar cu turiști, care se oprise la stația de odihnă Annahegyi. Victima a încercat să treacă autostrada neregulamentar pentru a ajunge pe partea opusă a drumului, dar în timp ce se întorcea înapoi spre mijlocul autostrăzii, a fost lovit de mașină.

Conform informațiilor comunicate de Poliția ungară, se crede că șoferul responsabil pentru accident ar putea fi străin. Acesta conducea o dubă Mercedes Sprinter de culoare gri. 

Citește și: „M-am întins peste colegii decedați”. Supraviețuitoarea atacului armat de la o școală din Belgrad mărturisește cum a reușit să scape cu viață de elevul care a deschis focul

Poliția a identificat autoturismul care l-a lovit pe bătrânul în vârstă de 92 de ani.

Șoferul și ceilalți doi pasageri care se aflau în duba implicată în accident sunt în prezenți căutați de poliție. În dimineața zilei de 2 mai 2023, mașina implicată în accident a fost găsită abandonată pe strada Arany Janos din localitatea Diosd.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.