Sfârșit tragic pentru un român după ce a fost găsit legat într-un canal din Bruxelles. Bărbatul a murit la spital

Autor: Andrei Costanda

Autoritățile din Belgia fac apel la populație pentru a furniza informații despre bărbatul ucis

Sursa: Pexels

Un român, legat de mâini și picioare, a fost găsit într-un canal din Bruxelles și a murit ulterior la spital. Poliția face apel la martori pentru identificarea sa și elucidarea circumstanțelor.

Sfârșitul tragic al unui român în Belgia a zguduit comunitatea locală, după ce bărbatul a fost descoperit în viață, dar legat de mâini și picioare, într-un canal din Bruxelles, pe 9 aprilie.

Bărbatul a decedat la spital

Cu toate eforturile medicale, acesta a decedat la spital, iar autoritățile belgiene încearcă acum să strângă informații pentru a elucida circumstanțele acestui caz șocant.

În dimineața zilei de 9 aprilie 2024, în jurul orei 9:00, un bărbat a fost găsit în canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles. Victima avea mâinile și picioarele legate cu frânghii galbene și un lacăt, sugerând un act de violență premeditat. Deși a fost transportat rapid la spital, bărbatul nu a supraviețuit, murind la scurt timp după internare.

Poliția federală din Belgia a furnizat detalii precise despre bărbat în speranța că cineva îl va recunoaște.

Victima avea o înălțime de 1.83 metri, o constituție normală și părul lung și castaniu. În momentul descoperirii, purta pantaloni de denim albastru deschis marca F&F, o geacă albastră și albă marca Sheltersuit și pantofi sport tricolori (albastru, portocaliu și alb) de la Asics. Polițiștii cred că ar putea fi vorba despre Răzvan Sebastian Marinica, dar identitatea exactă nu a fost confirmată.

„Un bărbat a fost găsit în viață în canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles pe 9 aprilie 2024 în jurul orei 9:00.

Mâinile și picioarele victimei erau legate cu frânghii galbene și un lacăt. A murit după ce a ajuns la spital”, susțin polițiștii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Cât costă trei nopți de cazare pe insula Thassos, din Grecia, în minivacanța de Sfânta Maria, pentru o familie cu un copil

Citește și: Cine sunt pensionarii care pot beneficia de pensia socială. Documentele pe care românii trebuie să le depună pentru a primi un astfel de ajutor

Apelul public al poliției belgiene

Autoritățile belgiene au făcut un apel urgent către public pentru a obține informații despre bărbatul decedat sau despre circumstanțele în care a fost găsit. Oricine îl recunoaște pe acest bărbat sau a fost în contact cu el este rugat să contacteze poliția prin e-mail la [email protected] sau la numărul de telefon gratuit 0800/30.300. De asemenea, anchetatorii încurajează persoanele care ar fi putut fi martorii evenimentelor să se prezinte pentru a oferi informații relevante.

„Oricine îl recunoaște pe acest bărbat sau a fost în contact cu acesta este invitat să contacteze serviciile de poliție prin e-mailul [email protected] sau prin numărul de telefon gratuit 0800/30.300. De asemenea, anchetatorii le cer persoanelor care ar fi putut fi martorii evenimentelor să se prezinte prin intermediul acestor canale”, a transmis rtbf.be.