Sfatul unui medic din WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS

Autor: B.M.
Sfatul unui medic din WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS

Coronavirus: Foarte mulți medici din centrele de boli infecțioase au fost chemați în China pentru a ajuta la tratarea COVID 19.

Foarte mulți medici din centrele de boli infecțioase din marile centre europene și nu numai au fost chemați în China pentru a ajuta la diagnosticarea, tratarea și monitorizarea noului val de îmbolnăviri cu COVID 19. Mulți, odată ajunși acolo, au transmis către cunoscuți experiența lor. Iată sfatul unui medic aflat în WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS:

“Dacă îți curge nasul și ai secreții galben verzui nu înseamnă că ești infectat cu coronavirus.

Coronavirusul provoacă un tip de pneumonie cu tuse uscată fără nasul curgător.  Acesta este cel  mai simplu mod de a identifica. Vă rugăm să spuneți prietenilor dvs. că dacă știți mai multe despre cunoștințe medicale, veți avea mai multă conștientizare a identificării și prevenirii."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.