Sfaturi pentru cel mai cremos piure! Incearca aceste trucuri!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:17

Daca vrei sa prepari un piure delicios, ai nevoie sa stii cateva trucuri importante.

"Pentru un piure cu adevarat cremos, cartofii trebuie sa piarda in timpul prepararii o cantitate cat mai mare din umezeala pe care o contin in mod natural. De aceea, incercati sa pregatiti cartofii pentru piure copti in cuptor, pe pat de sare, 45-60 de minute, la 180-200 de grade Celsius.

Spalati, uscati, cu o crestatura adanca de vreo 0.5 cm, pe diametrul lor. Sarea si crestatura vor ajuta hotarator la evaporarea lichidului care n-ar fi bine sa ajunga in preparatul final, imbogatit cu unt, lapte, galbenus de ou etc, in functie de utilizarea finala.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”