Sfaturi utile pentru femeile insarcinate! Iata ce pantofi se poarta pe timpul sarcinii si ce indrumari dau specialistii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 08:10

Janina Nectara, celebrul fashion blogger, care este insarcinata in sapte luni ofera cele mai bune sfaturi in acest sens.

Contrar vechilor prejudecati, tocurile pot fi purtate si in timpul sarcinii. Dovada stau ipostazele in care au fost surprinse vedetele internationale care au purtat tocuri pana in ultima luna de sarcina.

Janina Nectara a subliniat ca de la mijlocul sarcinii si pana la final, trebuie evitati pantofii care au catarame, sireturi sau alte accesorii, care necesita efortul prinderii lor.

Aceasta a sfatuit femeile insarcinate sa nu poarte in perioada sarcinii pantofii preferati deorece risca sa ii deformeze si dupa nastere sa nu ii mai poata purta si

de preferat ar fi sa isi cumpere doua-trei perechi de pantofi foarte accesibili pe care sa le roteasca in cele noua luni. De asemenea, Janina a mai adaugat si cateva sfaturi cu privire la tocuri si anume faptul ca de la jumatatea sarcinii femeile ar trebui sa poarte tocuri mai groase, care ofera stabilitate sau sa recurga la platforme. Iata ce alte indrumari a mai dat Janina Nactara:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: