SFATURILE SPECIALISTULUI! Ce fel de angajat sa fii ca sa nu fii dat afara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:23

Nu e George Clooney si nici nu traieste pe taram american. Dar face meseria lui!

Bogdan Ciocoveanu este omul responsabil cu vestile rele intr-o companie. Face curatenie printre angajatii pusi pe tanjeala. A avut curajul sa infiinteze o astfel de firma cand pe piata romaneasca se vorbea doar despre criza si taieri de bugete. Sa nu credeti ca angajatii se dau afara cat ai clipi. Sunt evaluati, masurati si analizati. Si nu e usor sa ii spui unui om ca de maine nu mai are serviciu.


Specialistul dezvaluie profilul angajatului care urmeaza sa fie dat afara: "Ideal pentru mine e cel caruia nu-i place sa munceasca, nu respecta deadline-urile, nu face parte din echipa, gaseste mereu altceva de facut decat ce trebuie, care permanent naste barfe, seful nu-i bun, colegul nu-i bun, toata lumea nu-i buna, el e cel mai bun" a declarat Bogdan Ciocoveanu. Si totusi jobul lui Bogdan nu inseamna numai aducerea de vesti rele.
El spune ca in astfel de vremuri tulburi companiile ar trebui sa-si regandeasca afacerile, nu sa dea oamenii afara. Cat despre angajatii romani, in general, pentru ca a vazut si a vorbit cu multi, Bogdan crede ca ai nostri conationali sufera de o boala grea: "Sefia".



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.