Sfinții la care trebuie să se roage femeile ce nu pot avea copii! Ziua din luna septembrie ce poate aduce o minune în viața cuplurilor

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 sep 2024, 12:06

Sfinții la care trebuie să se roage femeile ce își doresc copii

Sursa: freepik

Femeile ce nu pot aduce pe lume un copil caută ajutorul sfinților, iar o zi din luna septembrie este cunoscută pentru puterea pe care o are pentru acestea.

Rugăciunea aduce liniște, pace și putere oamenilor, iar femeile ce nu pot avea copii folosesc rugăciunile pentru a le cere sfinților o minune în viața lor. Iată care sunt sfinții la care trebuie să se roage femeile ce nu pot aduce un copil pe lume, dar și care este ziua din luna septembrie în care sunt ascultate rugăciunile pentru dezlegare a pântecelor. 

Sfinții la care trebuie să se roage femeile ce nu pot avea copii

Sfântul Stelian este unul dintre sfinții la care se roagă femeile ce nu pot aduce pe lume un copil, iar acesta este cunoscut pentru faptele bune pe care le-a făcut atunci când a trăit. Acesta a ales să dăruiască toată averea ce i-a rămas după decesul părinților săi, astfel încât să își trăiască restul vieții în rugăciune şi sihăstrie.

Sfântul Stelian a ales să se îndepărteze de oameni și să apară în calea lor doar atunci când aceștia aveau nevoie de sfaturi și de alinare.

Acesta a întâlnit un copil rănit, iar atunci când și-a pus atunci mâna deasupra lui, copilul s-a vindecat. Acela a fost momentul în care a început să îi ajute pe cei mici, dar și să le ofere ajutorul familiilor ce nu puteau să le ofere educație copiilor. Rugăciunile acestuia le-au ajutat și pe femeile ce nu puteau să aibă prunci.

Sfântul Nectarie este apreciat de către credincioși pentru nenumăratele minuni pe care le-a realizate pe parcursul vieții sale.

Acesta și-a oferit ajutorul familiilor ce nu puteau să aibă copii. Preoții atrag atenția asupra persoanelor ce rostesc rugăciuni ajutătoare, spunând că „trebuie să ne rugăm cu credinţă pentru orice cerere şi să avem răbdare, iar Dumnezeu va grăi. Deoarece atunci când omul se roagă cu credinţă, într-un fel îl obligă pe Dumnezeu să-i împlinească cererea pentru această credinţă a lui. De aceea, atunci când cerem ceva de la Dumnezeu, să nu «ne îndoim» şi vom fi auziţi”, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ziua din luna septembrie ce poate aduce o minune în viața cuplurilor

În luna septembrie este sărbătorită Nașterea Maicii Domnului, la data de 8 septembrie 2024, iar această dată este considerată cea în care rugăciunile sunt ascultate. Fecioara Maria este considerată protectoarea fetelor necăsătorite, a femeilor însărcinate, a mamelor şi a copiilor, iar creștinii consideră că în această zi de sărbătoare femeile ce își doresc copii trebuie să meargă la biserică pentru a se ruga la icoana Maicii Domnului cu credinţă, așa cum s-au rugat și părinții Maicii Domnului pentru aceasta.

Citește și: Ce se intampla daca bei apa cu tamaie dimineata, pe stomacul gol

Se crede că în această zi sunt ascultate rugăciunile de dezlegare a pântecelor, însă este recomandat ca și femeile însărcinate să meargă la biserică pentru a se ruga pentru o naștere ușoară.

Rugăciunea ce le poate ajuta pe femeile ce își doresc copii

"Binecuvântat ești Tu, Dumnezeul părinților noștri, şi binecuvântat este numele Tău cel sfânt şi slăvit întru toţi vecii! Să Te binecuvânteze pe Tine cerurile şi toate făpturile Tale! Tu ai făcut pe Adam şi Tu ai făcut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor şi sprijin, şi din ei s-a născut neamul omenesc. Tu ai zis: "Nu este bine să fie omul singur; să-i facem un ajutor asemenea lui". Şi acum, Doamne, nu plăcerea o caut, luând pe femeia mea, ci o fac cu inima curată. Binevoieşte de a avea mila de ea şi de mine şi a ne duce împreună până la bătrâneţe!", s-a rugat Ţie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvântare şi i-ai dăruit copii ca răspuns la cererile sale.

Doamne, pustii sunt casele fără copii, şi triste inimile soţilor care nu au urmaşi. Chiar dacă nu avem credinţa drepţilor, care pentru rugăciunile lor s-au învrednicit să aiba copii, pentru mila Ta cea nemăsurată nu ne lăsa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi întăreşte-ne ca să îi creştem pe ei cu dragoste şi înţelepciune în dreapta credinţă, spre slava Numelui Tau şi a Sfintei Tale Biserici. Amin!”