Sfioasa Gulten din serialul Mă numesc Zuleyha, a dat cărțile pe față! Selin Genç a vorbit deschis despre operațiile estetice! A recurs sau nu tânăra actriță la astfel de intervenții?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2022, 21:27
Foto(5)

Selin Genç se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. Actrița a spus dacă a recurs sau nu la operații estetice!

Selin Genç are doar 27 de ani însă a reușit să fascineze publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane cu talentul ei deosebit și cu frumusețea ei răpitoare. Cel mai mare succes de până acum în carieră ei i l-a adus rolul din serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Gulten, o tânăra suavă și sfioasă, ce i s-a potrivit de minune. Chiar dacă până acum a jucat doar în două producții de excepție, superbă Selin Genç a făcut furori și a captivat publicul ajungând să fie deja considerată una dintre cele mai apareciate

tinere actrițe ale momentului în Turcia.

Sfioasa Gulten din serialul Mă numesc Zuleyha, a dat cărțile pe față! Selin Genç a vorbit deschis despre operațiile estetice

Selin Genç a venit pe lume în anul 1994, în Istanbul, într-o familie simplă. Pentru că părinții ei i-au descoperit talentul actoricesc încă din perioada adolescenței aceștia au decis să o sprijine pentru că Selin să ajungă o actrița de renume așa cum visase.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Selin Yeninci a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Saniye! Iată de ce a luat această decizie la începutul sezonului 4!

Însă peste ani, Selin Genç a decis să studieze Facultatea de Inginierie industrială, în cadrul Universitătii Isik, dar treptat a realizat că nu poate renunta la marele ei vis și atunci s-a orientat și către Facultatea de Teatru, la Conservatorul de Stat Dilek Sabanci, din Istanbul și le-a urmat în paralel.

Între timp, Selin le-a absolvit cu brio, devenind pe de o parte inginer și pe de altă parte o actrița talentată. Însă inima ei a îndrumat-o să aleagă calea actoriei deoarece acesta a fost visul ei măreț încă din copilărie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2018 Selin Genç a fost cooptată să joace în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, rol pe care l-a acceptat fără să stea pe gânduri drept prima ei mare provocare în domeniul actoriei.

Încă de la primele ei apariții pe micile ecrane în Turcia, Selin a fost foarte îndrăgită de public. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița în anul 2019 când serialul a început să fie difuzat și în țară noastră și de asemenea au fost captivați de talentul și de frumusețea și delicatețea ei. În anul 2021, Selin a acceptat să joace într-un alt serial intitulat Sana Söz care i-a adus de asemenea succes.

Citeste si: Selin Genç, care dă viață personajului Gulten în serialul“Mă numesc Zuleyha, apariție incendiară în cea mai recentă ședință foto. Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță

Publicul a îndrăgit-o pe superbă actrița nu numai pentru talentul ei ci și pentru frumusețea ei. De curând, Selin a făcut câteva declarații neașteptate. Această a mărturisit jurnaliștilor faptul că nu a recurs niciodată până acum la intervenții estetice, în ciuda faptului că până acum presă a speculat contrariul.

Tânăra actrița a recunoscut că nu este împotriva acestor intervenții însă pentru moment consideră cu nu are nevoie și în plus nu ar avea timp pentru așa ceva deoarece se dedică foarte mult profesiei sale.

„Nu am nicio operație estetică, dar poate mai târziu. Nu mă operez pentru că mă concentrez acum pe carieră mea și vreau să-mi păstrez naturalețea! Chipul unui actor este important! Bănuiesc că nu mi-ar fi încredințat rolul Gülten dacă aș fi avut multe operații estetice! Pentru că eu cred că naturalețea este cel mai important lucru! Este important să păstrăm expresiile faciale în actorie, este important pentru emoție! Nu voi face nicio operație care să-mi fure asta!", a spus Selin, potrivit aksam.com.tr

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.