Sfioasa Ikra din serialul Melek, o actriță talentată și apreciată în Turcia! Iată cum arată tânăra Șifanur Gül fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2023, 13:36

Cine este și câți ani are Ikra din serialul Melek! Șifanur Gül este considerată o revelație a cinematografiei turcești! Iată cine este partenerul superbei actrițe în cel mai recent proiect!

Serialul Melek a captivat telespectatorii din Turcia și din străinătate cu o poveste impresionantă de viață, pusă în scenă atât de actori celebri și apreciați pe plan internațional, cât și cu tineri aflați la început de carieră în domeniul actoriei, însă extrem de talentați și ambițioși. Printre aceștia se numără și frumoasa Șifanur Gül, care a dat viață personajului Ikra, ce a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Cine este și câți ani are Ikra din serialul Melek! Șifanur Gül este considerată o revelație a cinematografiei turcești

Șifanur Gül s-a născut în anul 1995, în Ankara, unde a crescut și a studiat peste ani. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc și au decis să o susțină și ii ghideze pașii spre acest domeniu. Astfel, la vârsta majoratului, după absolvirea liceului, Șifanur a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Ömer din serialul Melek, apariție de senzație alături de iubita lui! Carismaticul actor Mustafa Mert Koç a trăit o intensă poveste de dragoste cu superba actriță Melisa Asli Pamuk! Iată de ce au ajuns la despărțire

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La scurt timp de la încheierea facultății, Șifanur Gül a fost cooptată, în anul 2019, să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, intitulat Sevdim Seni Bir Kere, care i-a deschis calea

către cariera strălucită de astăzi. Au urmat alte câteva roluri care i-au adus mari succese. În anul 2021, tânăra a acceptat să joace în distribuția serialului Melek, în care a primit un rol secundar însă care i-a adus din nou o mare reușită. Iar cel mai recent rol jucat este cel din serialul Tânărul croitor, difuzat pe o platforma digitală, în care a dat viață personajului principal, alături de celebrul actor Cagatay Ulusoy.

Tânăra actrița Șifanur Gül se bucură de mare succes și de aprecierea publicului, iar când nu este ocupată cu proiectele sale, această este activă și în mediul online, acolo unde publică deseori imagini și clipuri din viață ei de zi cu zi, dar și de pe platourile de filmare.

Citește și: Halil din serialul Melek, apariție de senzație alături de noua lui parteneră de platou! Iată cu cine joacă celebrul Ahmet Kutsi Karadoğan în cel mai recent proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.