Shady, sotul Larisei de la Exatlon, marturisiri tulburatoare despre drama sportivei! "Larisa a intrat in depresie dupa moartea tatalui ei!" Iata ce declaratii a facut tanarul din culisele familiei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2018, 13:53
video Foto(10)

Desi a fost sceptic la inceput in privinta rezistentei Larisei intr-o competitie atat de dificila precum Exatlon, Shady e mandru de perfomantele sotiei sale.

Invitat in platoul "WOWbiz", Shady, sotul Larisei de la Exatlon, a vorbit deschis despre drama prin care a trecut sotia sa cu doar trei luni ianinte de a pleca in Republica Dominicana.

"Sincer am crezut ca se duce acolo pentru doua sau trei saptamani, o luna si se intoarce acasa! O stiu pe Larisa ca e foarte puternica, dar faptul ca a murit tatal ei cu aproximativ trei luni inainte sa plece m-a facut sa ma indoiesc ca va rezista acolo! Larisa a intrat in depresie dupa moartea tatalui ei! Era cel mai

bun tata din lume!" a spus Shady.

Shady a marturisit ca Larisa a suferit enorm dupa decesul parintelui ei si mai mult decat atat picase prada depresiei. Aflarea vestii despre castigul Exatlon a determinat-o sa isi resusciteze spiritul de competitie si sa decida instantaneu sa participe la preselectii. Dornica sa ajunga in Republica Domincana pentru a face si alt gen de sport decat cel pe care il practicase in trecut, Larisa a demonstrat tuturor cat este de puternica, ajungand la performante uluitoare in doar cateva zile de la inceperea concursului.

Au parcurs impreuna un traseu dinamic si au avut o "finalizare" cu emotii uriase, ca in cadrul celebrului concurs televizat. Larisa si Shady sunt casatoriti de opt ani si de atunci traiesc o continua luna de miere. Din ziua in care s-au cunoscut, cei doi au devenit suflete-pereche, intre ei fiind o conexiune care nu s-a estompat cu trecerea timpului. Sederea Larisei in Republica Dominicana, la „Exatlon”, reprezinta cea mai lunga perioada de cand cei doi stau desparititi unul de altul.

Cei doi au comunicat prin mesaje 6 luni. Larisa era in Romania, iar Shady in Dubai. „In ultimele doua luni, cel putin, nici macar nu mai inchideam Messenger-ul. Chiar daca eram acasa, la serviciu, o aveam mereu pe Larisa cu mine online”, isi aminteste cu drag de acea perioada, Shady.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.