Shakira a fost atacată în timp ce filma un nou videoclip. Cine a salvat-o

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 iul 2023, 12:32

Cine este eroul Shakirei

Sursa: Instagram

În timp ce filma clipul unei noi melodii pe care urmează s-o lanseze, lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru artistă. Astfel, Shakira a avut parte de momente care au făcut-o să țipe de spaimă.

Scena a fost postată chiar și pe rețelele de socializare, de către vedetă. În videoclip se poate observa cum Shakira era îmbrăcată în sirenă, întinsă pe un pat de gunoaie, înainte să fie luată prin surprindere.

Citește și: Shakira, în stare de șoc! Vedeta a avut parte de un alt eșec în dragoste. Lewis Hamilton a înșelat-o

Ce a pățit Shakira

Pe platoul de filmare, cântăreața s-a întâlnit cu un șobolan care a stat ascuns prin recuzita pentru clip. Acesta mai avea câțiva centimetri până să-I treacă peste cap Shakirei, în drumul lui printer gunoaie.

Shakira se afla în mijlocul filmărilor pentru o piesă pe care urmează s-o lanseze, în colaborare cu Manuel Turizo. Chiar acesta a fost eroul ei în momentul în care rozătoarea a ,,atacat-o’’ în timp ce ea stătea lungită pe niște gunoaie.

Melodia se va numi Copa Vacia și va fi lansată în curând. Iar în descrierea clipului postat pe Instagram, în care șobolanul îi dădea târcoale, Shakira a scris: „Lucrurile care li se întâmplă chiar și sirenelor”, amuzându-se pe baza acestei întâmplări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Criminalul din Mamaia a fost prins. Acesta face mărturisiri tulburătoare despre fapta lui

De ce întâmplări a mai avut parte Shakira pe platou

Totuși, acesta nu a fost singurul incident care s-a întâmplat la filmări. O altă întâmplare constă în inundația care s-a creat pe platou după ce acvariul, folosit în clipul melodiei, s-a spart.

Iar vedeta, costumată în sirenă, era în imposibilitatea de a ieși din platou, așa că a trebuit să fie scoasă de ceilalți, cu ajutorul unei macarale, din mormanul de pietre și gunoaie acaparate de ape.

,,S-a spart acvariul, platoul a început să se inunde și au fost nevoiți să mă scoată de acolo. Nu puteam să ies pentru că aveam o coadă de sirenă și nu puteam să mă cațăr”, a declarat Shakira pentru publicația spaniolă de știri Hola! USA.

Citește și: Shakira s-a mutat în SUA, iar cele mai mari staruri își doresc să fie cu ea. Iată cu ce cadou a surprins-o Tom Cruise

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.