Shakira a fost condamnată la închisoare. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească! „Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 nov 2023, 22:12

Shakira a fost condamnată la închisoare. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească! „Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port”

Sursa: arhivă

Shakira a fost condamnată la închisoare și s-a ales cu o amendă colosală. Fosta soție a lui Pique a reacționat imediat după aflarea sentinței.

Shakira a fost condamnată la închisoare  și trebuie să plătească o amendă de 8 milioane de euro. Cum a reacționat cântăreața?

Shakira a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

În vârstă de 46 de ani, Shakira este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste columbiene. Fosta soție a lui Gerard Pique se confruntă acum cu mari probleme, după ce a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

Motivul condamnării vine în urma faptului că Shakira nu și-a plătit taxele și impozitele timp de doi ani, respectiv între 2012-2014, ceea ce i-a adus statului spaniol un prejudiciu de 14,5 milioane de euro.

Citește și: Shakira a dezvăluit cine a ajutat-o să facă melodia de despărțire ce a cucerit o lume întreagă

În urma acestei infracțiuni, Shakira a fost condamnată atunci la 8 ani și două luni de închisoare și o aștepta o amendă în valoare de 23,5 milioane de euro.

Deși inițial pe artistă o așteptau mai mulți ani de închisoare și o amendă uriașă, judecătorii au stabilit în cele din urmă reducerea condamnării la trei ani de închisoare cu suspendare și o amendă în valoare de 7,3 milioane de euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Shakira mai are de achitat o amendă suplimentară de 430.000 de euro, suma cu care a prejudiciat statul spaniol, informează El Pais.

Care a fost prima reacție a Shakirei

După aflarea sentinței, Shakira a mărturisit că cel mai important lucru în momentul de față sunt copiii ei și faptul că trebuie să le asigure o viață cât mai liniștită și lipsită de probleme.

Artista a mai precizat că a recurs la anumite acțiuni special pentru ca cei mici să nu aibă de suferit.

Citește și: Shakira și Gerard Pique s-au împăcat? Ce au decis cei doi în legătură cu relația lor: „Toate s-au întâmplat deodată”

Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port. Cel mai important acum este să fac totul pentru ca ai mei copii să aibă o viață liniștită.

Cel mai important pentru mine este să îi văd crescând și să petrec timp alături de ei. Nu-mi doream să-i fac să sufere și să mă vadă că trec printr-un proces ”, a declarat Shakira, potrivit El Pais.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.