Shakira, indragostita de creatiile unui designer roman! Uite ce a purtat in cel mai recent videoclip

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

In timp ce unele divorteaza si devin peste noapte bisexuale, altele imbraca rochia de mireasa!

Shakira, in cel mai nou videoclip la piesa “Empire”, apare intr-o superba rochie de mireasa, care…SURPRIZA poarta semnatura designerului roman Maria Lucia Hohan, cea care de altfel imbraca o multime de staruri de la Hollywood, de la Jennifer Lopez si pana la Katherine Heigl sau Nicole Scherzinger! Asta da motiv de mandrie nationala!/ Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis, a trecut printr-o serie de transformari spectaculoase! Dupa ce se ingrasase mai bine de 30 de kilograme, depasise pragul obezitatii si devenise de nerecunoscut, s-a ambitionat si a slabit atat de mult incat zici ca e o pustoaica, si nu o

femeie trecuta de 46 de ani, mama a 4 copii! Ajunsa la 58 de kilograme, artista a dezvaluit mandra ca greutatea de acum este aceeasi cu cea pe care o avea la 16 ani! Nu vrea sa-i calce pe urme celebrului ei tata in privinta greutatii corporale, dar isi doreste o cariera stralucitoare. Cel mai recent album al ei, “Stoms of Grace”, s-a bucurat de mare success, iar acum Lisa colinda lumea intr-un turneu de promovare.


##VIDEO108816##Tori Spelling, pe care o stiti drept DONA din serialul Beverly Hills 90210, a ajuns de rasul Hollywood-ului! Este FALITA! Din pricina modului extravagant in care si-a cheltuit banii, NU mai are nici dupa ce sa bea apa! Tori a facut milioane de dolari din realityshow-uri si actorie, insa de cand are patru copii si cheltuielile sunt maari, castigurile s-au evaporat. In plus, saraca Tori n-a mostenit mare lucru de pe urma tatalui ei, Aaaron Spelling, care avea o avere de 500 de milioane de dolari.
Dupa moartea lui, acesta i-a lasat toti banii sotiei, in vreme ce Tori a primit doar 800.000 de dolari. Partea si mai proasta este ca relatia dintre Tori si mama ei este departe de a fi una normala, cele doua fiind dusmance de moarte! Asa se face ca Tori a ajuns acum sa-si cumpere haine de la second hand si obiecte la promotii. Cum un necaz nu vine niciodata singur, actritei ii merge din ce in ce mai rau si in viata personala. 
A fost inselata de sotul ei Dylan, cu o tanara de 28 de ani, iar dupa ce a aflat de infidelitate a inceput un adevarat scandal! EL si-a pus cenusa in cap si pare decis sa-si salveze mariajul. In ianuarie s-a internat intr-o clinica de reabilitare pentru a-si rezolva problemele personale. Tori s-a gandit sa rezolve ALTFEL situatia. Pentru a face rost de bani, a acceptat ca momentele de criza din familie sa fie subiectul unui nou reality-show “True Tori”, pentru care a inceput déjà sa filmeze! Oferta pentru a-si pune viata pe tapet a fost tentanta.
A primit 1 milion de dolari pentru doar sase episoade.

Cu tinute-i mai mult decat sumare si cu mainile alunecandu-i constant prin partile rusinoase, Miley Cyrus pare ca a luat-o razna de tot! Nu mai are pic de rusine si se destrabaleaza cat e ziua de lunga! Si nu-i mai ajunge scena pentru a-si desfasura show-urile, ci a ajuns acum chiar sa le fure painea dansatoarelor de striptease! Poftim educatie!

Pentru ca are un comportament rebel si obraznic Miley Cyrus reuseste mereu sa ajunga pe primele pagini ale tabloidelor! Mai nou si-a facut o adevarata pasiune din

a se atinge pe fundulet sau in zonele… intime. Pe scena, in clipuri sau in timpul liber  isi controleaza COMOARA! Recent, la concertul din Vancouver care a deschis turneul “Bangerz”, artista a facut un show total si nu s-a dezis de la a-si trata publicul cu fundul! Catarata pe capota unei masini, a dansat in pozitii indecente si a mimat neobrazata autosatisfacerea!

Apoi, aflata in New Orleans, Miley s-a distrat pe cinste intr-un club de striptease! A inceput sa le INVETE pe dansatoare cum sta treaba cu dansu la bara si a vrut sa le fure toate bacisurile, nu altceva. Din pacate, pentru ca a incercat cateva figuri complicate, s-a accidentat. Controversata artista are acum o vanataie de toata frumusetea fix pe posterior!

Dupa divortul de Orlando Bloom, Miranda Kerr se reorienteaza! Sexoasei brunete ii plac…femeile! De curand, a pozat complet GOALA pentru noul numar al revistei GQ si a facut declaratii incendiare: “Imi place corpul unei femei si formele feminine. Imi place sa desenez femei goale, iar acum imi place sa explorez. Niciodata sa nu spui niciodata”. Ingerasul Victoria’s Secret da de inteles ca vrea sa imparta asternutul cu o Eva. Fetelor, se ofera cineva?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii