Shakira, o gravida SUPERBA! Cantareata si-a arata burtica pe Facebook! Poza a strans peste 300.000 de like-uri in mai putin de o ora FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:08

Shakira este o femeie superba si cand este gravida, iar cea mai recenta poza postata pe pagina ei oficiala de Facebook confirma acest lucru.

In imagine ea apare alaturi de iubitul ei, Gerard Pique. Fotbalistul este la bustul gol iar cantareata poarta doar un sutien, lasand sa i se vada burtica.

In mai putin de o ora de la postare poza a strans peste 300.000 de like-uri, 9.000 de comentarii si 18.000 de share-uri.

Cantareata Shakira si iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, de la echipa FC Barcelona, vor deveni parintii unui bebelus care se va naste la sfarsitul lunii ianuarie 2013.


"Dupa cum bine stiti, eu si Gerard suntem foarte fericiti pentru ca asteptam primul nostru copil. Am decis sa profitam cat mai mult de aflarea vestii si sa ne bucuram. Astfel, am reporgramat tot ce aveam de facut pentru sapramana viitoare. Vreau sa le multumesc fanilor pentru intelegere", a scris vedeta pe blogul personal.

Cei doi sunt impreuna de doi ani, insa au confirmat relatia dintre ei doar acum un an.
Inainte de a-l cunoaste pe fotbalist, Shakira a avut o relatie de 11 ani cu Antonio de la Rue, fiul fostului presedinte argentinian.