Shakira și Gerard Pique ar urma să divorțeze, după ce artista l-a prins înșelând-o. Ce i-a cerut aceasta imediat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iun 2022, 12:53

Shakira și Gerard Pique ar urma să divorțeze, după ce artista l-a prins înșelând-o. Ce i-a cerut aceasta imediat

Sursa: Instagram

Shakira și Gerard Pique au format, pentru 11 ani, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul internațional. Aceștia au întemeiat și o familie și toată lumea îi vedea ca fiind împreună pentru totdeauna.

După 11 ani de relație, Shakira și Gerard Pique se pare că nu vor mai forma un cuplu. Conform Digisport.ro, citând presa din Spania, artista l-ar fi prins pe fundașul de la Barcelona înșelând-o. Aceasta nu a mai stat pe gânduri și l-a dat afară din casa în care locuiau amândoi.

Cotidianul El Periodico susține că Gerarg Pique se confruntă, de ceva timp, cu „o criză sentimentală”, motiv pentru care a decis să o înșele pe partenera sa care i-a fost alături peste un deceniu.

Mai mult decât atât, după ce acesta ar fi fost prins, Shakira i-a spus să se mute în propriul apartament, lucru ce s-a și întâmplat.

Când a avut loc evenimentul?

Situația neplăcută se pare că a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni și, din acel moment, Gerard Pique nu a mai stat alături de Shakira.

Citeste si: Elena Gheorghe a COPIAT clipul Shakirei? Uite cum arata cele doua videoclipuri

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, a spus sursa spaniolă.

Cu toate că aceștia nu erau căsătoriți, conform Mundo Deportivo, artistul nu a fost deranjat de acest lucru, deoarece se înțelegeau suficient de bine și nu aveau nevoie de un act pentru a-și concretiza iubirea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei, dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți”, a spus fotbalistul pentru sursa menționată anterior.

Shakira trece și printr-o cumpănă justițiară

Dacă pe plan sentimental lucrurile nu stau deloc așa cum ar trebui, Shakira nu o duce bine nici în ceea ce privește legea. Aceasta urmează să fie dusă în Spania pentru a fi judecată în urma unor acuzații de evaziune fiscală.

Citeste si: Shakira, victima unui atac imprevizibil GALERIE FOTO

Conform Reuters, citat de Hotnews.ro, o instanță de apel spaniolă susține că dovezile pe care le are împotriva Shakirei sunt „suficiente”.

Mai exact, procurorii din Spania au declarat că Shakira nu a plătit impozite în valoare de 15,5 milioane de euro pentru veniturile pe care le-a încasat între 2012 și 2014.

„Conduita Shakirei în chestiuni fiscale a fost mereu impecabilă în toate țările în care a datorat taxe și ea a avut încredere și urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialiști și consilieri”, au spus avocații artistei.

Cu toate acestea, încă nu se știe data exactă când procesul va avea loc, dar aceasta ar putea fi trimisă în judecată în Catalonia.