Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă! Motivul din spatele deciziei ANPC

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 oct 2023, 01:00

Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă! Motivul din spatele deciziei ANPC

Sursa: Instagram Tancă Uraganu/Canva/Captură TikTok the.news.man - colaj Kanal D

Faimoasa shaormerie a manelistului Tzancă Uraganu a fost închisă! Iată ce nereguli au fost descoperite de către ANPC.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a găsit nereguli grave la shaormeria lui Tzancă Uraganu în urma controalelor efectuate, motiv pentru care s-a descis închiderea temporară a acesteia. Este o veste proastă pentru artist și pentru fanii lui, pentru că fast food-ul nu a fost deschis de mult timp.

Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă

ANPC a dispus un afiș pe fereastra shaormeriei lui Tzancă Uraganu, din Centrul Bucureștiului, în care se precizează următoarele 

„În această unitate, reprezentanții AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR au dispus măsura de OPRIRE TEMPORARĂ PRESTARE SERVICII”.

Citește și: Cine este fiica lui Tzancă Uraganu! Nu multă lume știe că Anais nu vrea să-i calce pe urme tatălui ei: „De asta nu e de acord”

Tzancă Uraganu nu și-a deschis doar în Capitală shaormerie. În Ploiești mai este localizată încă una, dar și în alte zone din țară.

În luna noiembrie a anului trecut, clienții înfometați și curioși de shaorma marca Tzancă Uraganu au luat cu asalt fast food-ul. 

ANPC ar ține închisă shaormeria artistului pentru maxim trei luni de zile. În cazul în care neregulile nu dispar, s-ar putea ca fast food-ul să fie închis definitiv. Deocamdată, nu se știu informații exacte legate de posibilele ingredinte expirate sau a condițiilor de igienă neglijate din shaormeria cântărețului de manele. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

@the.news.man #thenewsman #știrisaunuștii #știri #raduandreitudor ♬ sunet original- The.News.Man🌍

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu

După ce Dorian Popa a fost primul care a împărțit shaorma gratis oamenilor, iată că și Tzancă Uraganu a venit în urma lui și a deschis un local al său, la care lumea s-a îmbulzit pentru a gusta shaorma manelistului.

Deși au venit entuziasmați la deschidere, fanii lui Tzancă Uraganu au fost dezamăgiți că trebuie să aștepte atât de mult pentru a primi o shaorma gratis.

Bucătarii artistului au fost depășiți de situație, astfel că shaormeria de peste drum, concurența, a oferit shaorma gratis pentru toată lumea, făcută pe loc.

Până la urmă, shaormele lui Tzancă Uraganu au fost și ele gata, și s-au dat rapid, ca pâinea caldă.

Dacă vrei să mănânci o shaorma marca Tzancă Uraganu, trebuie să știi că o lipie de pui și de berbecuț costă între 21- 23 de lei, iar o lipie vegetariană costă 14 lei.  

Citește și: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a anunțat că își va rări cântările. Care este starea de sănătate a manelistului: "Nu mai am putere!"

Cântărețul a fost prezent și el la deschidere și a venit în bolidul său de lux. Când a apărut, toată lumea a început să-l aplaude de bucurie! Printre primii clienți ai shaormeriei La Tzancă s-a aflat și Anda Adam, care a vrut să încerce și ea o lipie, dar nu a găsit un loc de parcare în apropiere.