Show atipic facut de Cristina Siscanu in Marea Finala! Au curs lacrimi in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" Alexandra Ungureanu nu s-a mai putut abtine

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 dec 2020, 08:28
Cristina Siscanu a avut un moment extrem de emotionant in Marea Finala

Cristina Siscanu a avut un moment extrem de emotionant in Marea Finala. A "scris" un mesaj dedicat copiilor ei, insa valabil pentru toti parintii.

Cristina Siscanu a avut un moment care a ajuns la sufletul juratilor si concurentelor

Citeste si: ASTAZI in MAREA FINALA "Bravo, ai stil! Celebrities!": IMAGINI in premiera cu cele sase concurente

Cristina Siscanu a facut un show atat de emotionant incat deopotriva si jurati si concurente au lacrimat. Scrisoarea deschisa catre copiii ei a fost un prilej bun de a reaminti oamenilor de ce conteaza cu adevarat in viata si anume valorile umane, mai degraba decat succesul.

"Intotdeauna am indemnat publicul sa voteze cum simte. Am trait la intensitate maxima fiecare moment, m-am autodepasit, nu mi-am impus nicio bariera si e un lucru important. Nu ma reprezinta decat puterea cuvantului, nu sa cant si sa dansez. A fost un adevar general valabil pentru copiii mei, dar si pentru oamenii de acasa, a declarat Cristina.

"Mi se pare ca esti o femie superba, verticala, te pretuiesc", a spus Alexandra Ungureanu stergandu-si lacrimile de teama sa nu o faca si pe Cristina  sa planga mai tare.

Juratii, cuvinte de lauda la adresa tinutei Cristinei Siscanu

Citeste si: FINALA Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Cum arata coroana castigatoarei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-a facut placere sa te tachinez, sa ma lupt cu incapatanarea ta. S-a punctat ce trebuia. Ma surprinzi placut. Este prea mult satin in compozitie, trebuia catifea. Esti o clasica", a spus totusi foarte incantat Maurice Munteanu.

"Ai avut un moment si ai transmis un mesaj. Da, mi-a placut sa te am in competitie. Da, ai o tinuta care imi place mult de tot, a completat si Raluca Badulescu.

Iar Catalin Botezatu arecunoscut ca finalista a ajuns la inima lui prin mesajul transmis parintilor si copiilor si mai mult, designerul a recunoscut ca a lacrimat desi nu isi propusese asta.

"Da, ai reusit sa ajungi la inima mea, la inima parintilor. M-ai surprins si acum si inainte. felicitari si pentru tinuta, dar cu mici probleme, insa in concluzie, a fost o tinuta buna. Mi-a dat o lacrima, nu voiam", a spus si Catalin Botezatu.