Show de Goluri în etapa a 10-a din Liga I: FCSB a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu 5-2

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 25 iun 2024, 00:45

FCSB a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu 5-2

Sursa: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB a reușit să învingă Sepsi cu 5-2.

FCSB a oferit un spectacol de inegalat, duminică seara, după ce a învins Sepsi cu 5-2.

Meci unic în Liga I- FCSB a învins Sepsi cu 5-2

FC FCSB a oferit o performanță de excepție duminică seara într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal, învinsă cu un scor zdrobitor de 5-2 în deplasare pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Meciul a fost marcat de un start fulminant pentru echipa bucureșteană, când Adrian Şut a deschis scorul în minutul 6 cu un șut fenomenal de la peste 25 de metri. În numai câteva minute, Darius Olaru (minutul 11) a majorat avantajul echipei cu o execuție superbă- o preluare cu dreptul și un șut din voleu cu stângul din afara careului.

Citește și: Care sunt regretele lui Victor Becali „Ți le asumi dacă ești bărbat” Omul de afaceri, povești neștiute din spatele gratiilor

Cu toate acestea, Sepsi OSK nu s-a lăsat doborâtă și a reușit să reducă din diferență după pauză. Slovacul Pavol Safranko a marcat în minutul 51 din centrarea lui Roland Varga. Cu scorul de 2-1 în favoarea FCSB, meciul a rămas tensionat.

FCSB și-a păstrat controlul și și-a consolidat avantajul în minutul 57, când Florinel Coman a marcat cu un șut plasat, fiind excelent angajat în careu de Olaru.

Cu scorul de 3-1 pentru FCSB, echipa bucureșteană și-a asigurat o margine confortabilă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

FCSB rămâne în fruntea clasamentului

Nord-macedoneanul Isnik Alimi a adus din nou speranțe pentru gazde cu un gol în minutul 61, lansat de Cosmin Matei, dar FCSB nu a renunțat la obiectivul său de a câștiga. Echipa bucureșteană a mai marcat de două ori, mai întâi prin Octavian Popescu (minutul 69), după un slalom prin apărarea covăsneană, și apoi prin croatul Damjan Djokovic (minutul 75), dintr-un penalty acordat după un fault asupra lui Alexandru Băluță.

Cu această victorie impresionantă, FCSB rămâne lideră în campionatul intern, acumulând 25 de puncte în primele zece etape. Echipa este urmată de CFR Cluj cu 19 puncte (un meci mai puțin disputat) și CS „U” Craiova cu 18 puncte.

Partida a demonstrat calitatea și determinarea echipei FCSB, care a reușit să obțină o victorie clară în fața lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 5-2.

Echipa se află într-o formă bună și pare hotărâtă să își păstreze poziția de lider în Superliga de fotbal.

Ce a declarat Elias Charalambous?

Potrivit prosport.ro, Cipriotul Elias Charalambous a fost scos din sărite când a fost întrebat care este factorul decizional în alegerea primului 11: „Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort și pentru cele trei puncte. Nu știu dacă ne așteptam să începem meciul așa. Am început meciul cu două goluri, nu a fost ușor, am avut trei meciuri într-o săptămână, trebuie să continuăm pentru restul sezonului, sărbătorim în seara aceasta, dar trebuie să ținem capul jos. E bine că marcăm cu jucători diferiți, este important. Olaru creează mult și eram convins că va începe să înscrie, sper că va continua așa, lucrează foarte mult. Să fiu sincer, trebuie să mă gândesc puțin, au fost goluri frumoase toate, nu pot să spun unul acum, sunt fericit pentru băieți. Pentru mine și pentru băieți este bine să jucăm la trei zile și de aceea e bine să mai și schimbăm. Singurul lucru pe care îl putem face este să ținem capul jos și să continuăm tot așa. Îmi doresc să câștig fiecare meci, e și mai frumos când dai goluri multe, dar importante sunt punctele. (n.r. despre Lixandru) Sunt foarte fericit pentru el, lucrează fantastic din prima zi în care l-am cunoscut, când cineva muncește în fiecare zi, va fi răsplătit, primești ceea ce oferi. Suntem fericiți că Panțîru a revenit, vom avea nevoie de toți jucătorii in acest sezon. Vreau să le mulțumesc fanilor noștri, suntem fericiți că i-am făcut fericiți.

Citește și: Care au fost cele mai grele momente din închisoare pentru Victor Becali „Am avut mereu rușinea asta”

Sunt obosit de asta, avem o relație perfectă și nu știu de ce unii încearcă să strice această relație, dar avem o relație foarte bună cu galeria. Ce e cu întrebarea asta? Cine e antrenorul? Puteți să veniți la antrenamente, să vedeți antrenamentele, să vedeți cine e antrenorul. Suntem o echipă. Din prima zi nu am înțeles asta cu zvonurile, cu discuțiile”