Show de pomina la Strehaia! Pirandele au fost trezite, cu noapte in cap, de trupele de mascati

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

Suparate ca mascatii le-au stricat somnul, amazoanele si-au varsat oful pe bietii ziaristi.

Au curs blestemele si amenintarile mai ceva ca banii aruncati, la nunti, pe lautari. Nervoase ca au fost trezite cu noaptea-n cap, pirandele s-au razvratit. Au aruncat cu pietre, iar de limbile lor ascutite n-au scapat nici cei mai caliti in astfel de „razboaie”.

Or fi venit anchetatorii cu batrana Dacie, dar au plecat, confortabil, la volanul unei limuzine care costa cat jumatate din apartamentul lor. Suspectii fac parte dintr-o caracatita intinsa pe 12 judete, care ar fi capusat bugetul tarii cu peste 6 milioane de euro.

Descinderile din Strehaia nu-s deloc o raritate, ba chiar, daca ar fi sa facem un top al lor, localitatea ar iesi, cu siguranta, pe primul loc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De fiecare data, pirandele din Strehaia se bat ca leoaicele pentru rudele lor, banuite de evaziune.

Li s-a dus vestea pana hat, departe, sa nu mai spunem ca si imaginile surprinse raman marturie. Neinfricate, amazoanele au apelat, de fiecare data, la artileria grea. Din recuzita nu le-au lipsit nici galeata cu apa, nici piatra din batatura si nici pieptul gol bagat, cu foc, la inaintare. Iar cand n-a mers niciuna, tot au gasit ele un as pe care sa-l scoata de sub fuste.