Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Author: Oana Iosif
Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară cu reality-ul fenomen “Survivor România” Foto(11)
Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară cu reality-ul fenomen “Survivor România”

Faimoșii au ieșit învingători aseară, în jocul pentru recompensă!

Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară cu reality-ul fenomen “ Survivor România ”, stația s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, ediția de aseară a emisiunii “Survivor România” a fost urmărită, în medie, în fiecare minut al difuzării, pe parcurusl celor 4 ore de difuzare, de aproape 2 milioane (1.933.000) de fani din întreaga țară.

La nivelul întregii țări, Kanal D a acumulat o cota de piață, în Prime Time, de peste 25%,  în rândul publicului comercial, aproape 24%, iar în ceea ce privește publicul de la orașe, stația a înregistrat o cota de piață de 22%. 

Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară cu reality-ul fenomen “Survivor România”

În minutul de maximă audiență, atins la 22:28, peste două milioane și jumătate (2.550.000)

de români urmăreau cu sufletul la gură bătălia sportivă între Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România”. 

Citeste si: Survivor România 2021. IMAGINI CUMPLITE! Jador, scos in urlete din apa de catre medic! Concurentii si-au pus mainile in cap cand l-au vazut

Joi, 4 martie, în intervalul orar 19:58 – 24:03, Kanal D a fost lider absolut de audiență, înregistrând 10,9% rating și 25,5% cota de piață, pe targetul Național, 8,8% rating și 22,0% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7,5% rating și 23,9% cota de piață, pe targetul

Comercial. 

În ediția de aseară a reality-ului “Survivor România” s-a desfășurat jocul de recompensă al săptămânii, duelul sportiv între Faimoși și Razboinici s-a consumat pe un traseu dificil, iar bătălia sportivă a fost nelipsită de tensiune, adrenalină, dorința de a câștiga și epuizare. Premiul pentru care s-au duelat aseară cele două echipe a constat în rulouri cu carne și legume, fiecare concurent al echipei câștigătoare a intrat în posesia a două dintre acestea. 

Punctul decisiv a fost decis la ștafeta mixtă, Faimoșii și-au învins adversarii cu scorul de 10 la 9. Pe traseu, din partea echipei roșii au intrat Zannidache și Ana Porgras, iar din partea echipei albastre, Marius și Maria. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În următorul joc de recompensă de la “Survivor România” telespectatorii vor fi cei care vor alege pentru ce se vor duela Faimoșii și Razboinicii – aceștia pot vota, pe pagina oficială de Instagram a emisiunii – survivorromania.oficial

– și au de ales între hoț dog sau oglindă. 

În ediția din această seară, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, se va desfășurat primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România. Urmează un traseu dificil, accidentări dureroase și nervi întinși la maximum, într-o ediție cu răsturnări spectaculoase de situații. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.