Show-ul "Ochii din umbra” are astazi o editie speciala! Emisiunea moderata de Ernest va aduce la lumina drama unei mame ramasa vaduva si cu trei copii! Nu rata povestea, in aceasta seara, de la ora 22.00, numai la Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:40

In Duminica Floriilor, emisiunea "Ochii din umbra” va prezenta o editie speciala despre drama unei mame ramasa vaduva, cu trei copii. Acesti frati se lupta pentru averea pe care o mostenesc.

Gabriel, Ioana si Ionut au propria lor familie si sunt fiecare la casa lor, insa banii, averea si proprietatile ii fac sa uite de respectul reciproc si de dragostea fata de mama.

Doamna Alexandra Marin sufera enorm din cauza rautatilor dintre copiii sai si a razboiului pe care il duc acestia pentru o mica bucata din casa. Nurorile contribuie la tensiunea creata in familie si incep sa apara minciuna, gelozia, invidia si certurile.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Nu pierdeti o editie speciala despre copiii care au uitat ce inseamna dragostea unei mame, despre iertare si familie. Cum va reusi femeia sa isi imparta averea si sa-si impace copiii veti putea afla astazi, de la ora 22:00, in emisiunea "Ochii din umbra”, difuzata la Kanal D!