Si-a anuntat cu nonsalanta sotia ca o INSEALA cu secretara, mult mai tanara. REACTIA femeii e GENIALA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

O doamna a constat ca sotul ei nu era acasa in momentul in care ea a sosit. A gasit, insa, o scrisoare care a pus-o pe ganduri.

Barbatul ii scria cu nonsalanta ca o inseala cu secretara, o tanara focoasa in varsta de numai 18 ani. I-a explicat femeii ca inca mai tine la ea, insa, din pricina faptul ca a imbatranit, avand 54 de ani, ea nu mai poate fi asa de flexibila astfel incat sa-i satisfaca dorintele si pornirile barbatesti. A rugat-o sa nu se supere ca de acum incolo o sa vina acasa tarziu deoarece seara va lua cina cu secretara dupa care va peterece cu aceasta la hotel.

Dupa miezul noptii, cand sotul infidel s-a intors acasa a gasit urmatorul bilet pe noptiera:

"Dragul meu, tin sa-ti reamintesc faptul ca si tu, tot 54 de ani ai. La ora cand vei citi acest bilet voi fi in bratele unuia dintre studentii mei, un tanar viguros, in varsta de 18 ani. Voi veni acasa spre ziua! Si asta din pricina faptului ca iubitul meu poate sa o faca pana la capat si de mai multe ori pe noapte".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”