Si-a anuntat prietenii ca s-a logodit, cu o fotografie pe Facebook, dar un detaliu din fotografie a dat-o de gol. Ce se afla pe coltul canapelei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 20:34

Multe fete planifica cu ani inainte momentul in care isi anunta familia ca s-au logodit, altele... improvizeaza.

"Ma simt binecuvantata astazi, pentru ca iubirea vietii mele m-a rugat sa ii fiu sotie. Cuvintele nu pot exprima fericirea pe care o simt. Nu mi-a dat inca inelul adevarat, dar ce conteaza de fapt e ce e in interior", a scris Miranda Levy in fotografia postata pe Facebook.

Miranda a scapat din vedere un detaliu: pe coltul canapelei din fotografie se vede test de sarcina iar toti cei care au vazut poza au tras concluzia ca tanara e insarcinata iar motivul pentru care barbatul nu i-a dat un inel adevarat este ca au fixat casatoria

in graba, cand au aflat ca e
insarcinata.

Printre prietenii de pe Facebook era si tatal ei, care i-a scris:" Draga, trebuie sa ne suni. Mama ta nu stie ce sa creada".

Dupa cateva ore, tanara a revenit asupra postarii si a recunoscut ca vor avea si un copil.

Iata poza care a dat-o de gol:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.